Museu d’Art Contemporani d’Eivissa

Un dels museus d’art modern pioners a Espanya

El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa (MACE) va ser inaugurat en 1969 gràcies a l’impuls de l’Ajuntament d’Eivissa potenciat per la Biennal d’Eivissa, que havia celebrat la seua primera edició el 1964. És per tant, un dels museus d’art contemporani més antics de l’Estat.

La seua seu ha estat sempre, fins avui, a l’edifici de Simón Poulet (1727).

El MACE guarda en les seues col·leccions, sempre molt compromeses amb l’avantguarda, fons de diferents procedències, entre els quals cal destacar les obres premiades de la Biennal i d’Ibizagráfic, i les col·leccions de gravat de la donació de Carl van der Voort. Entre els artistes representats, Will Faber, Eduard Micus, Erwin Broner, ‘Portmany’, Erwin Bechtold, Gilbert Herreyns, Frank El Punt, Antoni Hormigo, Rafael Tur Costa, Tàpies, Equip Crònica, Millars…

Després d’una reforma profunda, el museu reobre el 2012 amb un nou edifici de vidre en els antics jardins, que creix cap a l’interior de la terra i el dota de noves sales per a exposicions temporals. L’obra va posar al descobert un conjunt d’habitatges púnics del segle IV a. de C. que s’han integrat a l’espai annex mitjançant un sòl transparent.

sendEnviar a un amigo
location
Ronda de Narcís Puget Viñas, s/n
Dalt Vila
phone
971 302 723
desktop
clock
Abril, maig, juny i setembre: dimarts a diumenge, 10.00 h a 14.00 h, i dimarts a divendres, 17.00 h a 20.00 h. Juliol i agost: dimarts a diumenge, 10.00 h a 14.00 h, i dimarts a divendres, 18.00 h a 21.00 h. Octubre i març: dimarts a divendres, 10.00 h a 16.30 h, i dissabte i diumenge, 10.00 h a 14.00 h. Sempre tanca els dilluns (mateix horari que Museu Puget)
coins
Entrada gratuïta
Ampliar mapa
close
navigate
El museu es troba al baluard de Sant Joan. S’hi pot accedir pel túnel que el travessa o per la plaça de Vila
wheelchair
Accesible

También te puede interesar

Museu-Necròpoli des Puig des Molins
És la necròpoli més extensa i millor conservada de tot el món. Situada as Puig des Molins, va ser el [...] LEER MÁS
Casa Colom
Des de fa dècades, el periodista eivissenc Nito Verdera sosté la teoria que Cristòfol Colom era eivissenc. [...] LEER MÁS
Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera-Dalt Vila
El Museu Arqueològic és la institució que conserva, investiga i exhibeix les restes materials del passat [...] LEER MÁS