Turisme de salut

Eivissa és la destinació perfecta per buscar l’harmonia interior i cuidar-se amb tractaments específics de bellesa i salut. L’Ajuntament impulsa el programa ‘Eivissa Salut’, en el qual col•laboren empreses privades i administracions públiques, que ofereix als qui passen les seves vacances a Eivissa l’oportunitat d’aprofitar el viatge per millorar la seva qualitat de vida, al mateix temps que gaudeixen de noves experiències.

Es tracta que els viatgers puguin aprofitar la seva estada a l’illa per reservar una intervenció mèdica o un tractament estètic. Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament d’Eivissa, el Consell d’Eivissa i les empreses Eiviluxury i Grupo Policlínica, amb dues companyies pioneres a Eivissa en aquest tipus d’oferta.

L’Ajuntament està coordinant esforços per millorar el catàleg de serveis inclosos en la proposta ‘Eivissa Salut’, dirigits a públic internacional i al llarg de tot l’any. També s’està treballant amb hotelers i companyies de transport per oferir diversos paquets turístics.