Què fer?

A Eivissa hi ha tantes possibilitats d’oci com persones, tant a l’estiu com al llarg de tot l’any. El municipi ofereix plans i activitats per a tot tipus de viatgers 365 dies a l’any.

Si viatges a l’illa en família, podràs gaudir de la naturalesa i de les platges, amb múltiples activitats també en els mesos de tardor i primavera. Les visites culturals seran divertides per a nens i adults, amb propostes com les visites teatralizadas a Dalt Vila o a la Necròpoli des Puig des Molins, entre d’altres.

Els amants de la història, trobaran diverses formes de viatjar en el temps i aprofundir en el llegat cultural, ja sigui a través dels itineraris patrimonials o les audioguies. També les persones amb algun tipus de discapacitat sensorial trobaran recursos a la seua disposició, ja que el municipi aposta per afavorir el turisme accessible, incloent un programa lúdic i terapèutic a platges com Talamanca.

Els aficionats a l’esport i al turisme actiu tenen un calendari de propostes i esdeveniments que abasta els dotze mesos. També els qui busquen propostes artístiques o creatives tenen a Eivissa diferents ofertes per satisfer les seues necessitats o apetències.

I si el que cerques són tractaments de bellesa i salut o necessites organitzar una cerimònia, noces, esdeveniment o congrés, a Eivissa tens la garantia que els teus desitjos es convertiran en somnis complerts.

Descobreix Eivissa, Patrimoni de la Humanitat i un paradís d’oportunitats.

Free Tours per Eivissa
Visita a Dalt Vila i taller d’artesania amb espart
Vacances en família
No t’ho perdis
Turisme creatiu
Turisme accessible
Visita a Dalt Vila i taller de pintura sobre tela
Visita teatralitzada a la Necròpolis des Puig des Molins
Turisme esportiu
Turisme de salut
Platges
Cerimònies i esdeveniments a Eivissa