Turisme creatiu

dsc_8045

Eivissa és refugi de pintors, músics, escultors, artesans, arquitectes i tot tipus d’artistes que troben en la llibertat, la llum i en l’ambient innovador de l’illa un entorn únic que afavoreix la creativitat i la inspiració.

El lloc on molts busquen idees, on alguns creen projectes sorprenents i on la majoria descobreix altres horitzons. Per aquesta raó, Eivissa acull moviments d’avantguarda de molt diferent signe i nombroses exposicions i esdeveniments culturals al llarg de tot l’any.

A més, l’Ajuntament d’Eivissa forma part de Creative Tourism Network, la Xarxa Internacional per a la Promoció del Turisme Creatiu, que promou activitats tan diverses com tallers de música electrònica, classes per aprendre ball pagès, cursos de cuina, d’idiomes, de fotografia, etc. És a dir, iniciatives culturals, patrimonials, gastronòmiques o esportives per realitzar en el municipi a partir del mes de novembre.

L’illa també és centre d’interès de comunitats de viatgers i experts que desenvolupen noves experiències turístiques a través de les vivències i aficions dels qui trien Eivissa per a les seves vacances. Plataformes tecnològiques, empreses de serveis, proveïdors i usuaris personals troben a l’illa una referència sobre aspectes tan diversos com impacte de xarxes socials, sistemes de recomanacions, rutes ecològiques o noves propostes de turisme sostenible.

En definitiva, Eivissa és un lloc de trobada per a turistes, emprenedors, artistes i totes les persones inquietes i apassionades que impulsen transformacions, busquen camins diferents de reflexió o aprenentatge i també espais per compartir troballes i originalitat. Eivissa és un laboratori de creativitat on neixen i es consoliden tendències globals.

Més informació: http://ibizacreativa.com