Vacances en família

dsc_8354

Eivissa és la destinació perfecta per a unes vacances en família, ja que permet gaudir de platges, cultura, oci i esdeveniments on els més petits són els protagonistes.

Les platges d’Eivissa, per exemple, són ideals per acudir amb nens petits per totes les facilitats que ofereix cadascun dels arenals, amb fàcil accés al mar, aigües cristal·lines i els serveis necessaris per gaudir còmodament d’un dia de bany, passejos o jocs.

A l’hivern, l’Ajuntament també engega el programa “Platges del segle XXI”, de manera que la família pot gaudir de múltiples activitats a la vora del mar, gràcies a un clima molt suau i abundants dies de sol. Per exemple, es proposen activitats i excursions, classes de ioga, tallers infantils o activitats amb clowns… Les platges es converteixen en lloc de trobada en família, també en els mesos de tardor, hivern i primavera.

Els més petits també gaudiran de les visites culturals, amb diferents propostes adaptades a ells. Per exemple, les visites teatralizadas a Dalt Vila o a la Necròpoli des Puig des Molins, que s’organitzen al llarg de l’any.

Sens dubte, tota la família gaudirà amb un passeig a través de la història a Dalt Vila i un dels grans records del seu viatge seran les fotografies al costat dels canons o les visites a espais interactius, com els baluards de Sant Pere o Sant Jaume. El nucli històric Patrimoni Mundial és ple de llocs fascinants i racons per gaudir en família.

Els nens també són protagonistes de les visites guiades als museus tots els caps de setmana de l’any. Les famílies tenen una cita tots els dissabtes i diumenges al matí al Museu d’Art Contemporani i al museu Puget. En tots dos ofereixen diferents activitats, tallers i visites guiades per a famílies i grups que van canviant segons les estacions de l’any.

Al programa d’esdeveniments s’inclouen cites imprescindibles, com la famosa Festa Medieval, que commemora la declaració de Patrimoni de la Humanitat. Se celebra cada any el segon cap de setmana de maig, amb un ampli programa d’activitats, concebut per gaudir en família.

En Nadal, en Carnestoltes, en Setmana Santa i en tots els períodes de l’any, Eivissa ofereix un variat programa d’activitats pensades perquè gaudeixin els més petits i tota la família. Per exemple, cada dissabte al matí, un altre punt de referència és el Mercat Vell, amb activitats i tallers per a nens durant els mesos de març, abril i maig.

A Eivissa, els nens i les famílies sempre són benvinguts i trobaran múltiples oportunitats per gaudir d’unes vacances en les quals mai faltarà teatre, música, esports, activitats a la platja i un programa cultural i lúdic pensat per a tots els públics.

Descarrega el follet Eivissa en família