Turisme accessible

dsc_2630

L’Ajuntament d’Eivissa fa anys que està treballant per ser un municipi accessible, on tots els ciutadans i els visitants puguin moure’s per tota la ciutat sense dificultats i amb seguretat.

Amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, totes les obres de reforma que es duen a terme són de millora del paviment i dels nivells d’accessibilitat als carrers de tota la ciutat, eliminant les barreres arquitectòniques a les vies públiques, a les platges i als edificis públics.

Per a persones amb visibilitat reduïda, s’estan adaptant els semàfors amb senyals sonors, així com una pàgina web accessible i en col·laboració amb l’ONCE (Organització Nacional de Cecs Espanyols) s’han realitzat una guia turística de la ciutat i les cartes dels restaurants en alfabet Braille.

Una ciutat sense barreres per millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans i oferir un turisme accessible i segur a tots els visitants, és una prioritat de la ciutat d’Eivissa.

A les Oficines d’Informació Turística es pot sol·licitar la guia Eivissa Patrimoni Mundial per a persones amb deficiències visuals, en alfabet Braille. Està diponible en català, castellà, anglès i alemany.

 

Talamanca

A l’estiu, activitats ludicoterapèutiques a la platja de Talamanca

Cursos de vela i piragüisme per a joves amb discapacitats. Organitzat pel Club Nàutic d’Eivissa amb la col•laboració de ADAS, l’Ajuntament d’Eivissa i el Pla d’Excel•lència Turística.

Servei de Socorrisme

Servei de cadira amfíbia per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda
Horari dels serveis: d’11.00 h a 19.00 h
+ info: 971 399 232
E-mail: informacioturistica@eivissa.es

Audio Signe Guies
L’Ajuntament d’Eivissa us ofereix la possibilitat de descarregar guies turístiques de forma gratuïta i en format digital per realitzar una visita més completa de la ciutat.

Apostam per un turisme ètic, sostenible, responsable i accessible, i concretament per facilitar a totes les persones l’accessibilitat al Patrimoni Cultural de la ciutat d’Eivissa, incloent les que tenguin algun tipus de discapacitat sensorial (cecs, deficients visuals i sords).

Aquest sistema parteix del principi de “Comunicació Universal” i del disseny per a tots, de forma que pot ser emprat per tots, amb o sense discapacitat sensorial.

En aquesta secció podreu accedir a les Audio Signe Guies.

Enllaços:
• Pati d’Armes
• Sant Ciriac
• Plaça d’Espanya
• Plaça de la Catedral
• Museu Puget
• Baluard de Santa Llúcia
• Baluards de Sant Pere i Sant Jaume
• Museu d’Art Contemporani

Audio Signe Guies (vídeos):
El Portal de ses Taules i el Pati d’Armes
Sant Ciriac
Plaça d’Espanya
Plaça de la Catedral
El Museu Puget
El Baluard de Santa Llúcia
El Baluard de Sant Pere
El Museud’Art Contemporani