No t’ho perdis

Passeig amb audioguia
Rutes per Dalt Vila
Visites teatralizades
Itineraris patrimonials

La ciutat d’Eivissa, es troba ubicada a la zona est de l’illa del mateix nom, illa coneguda internacionalment amb el nom d’Ibiza. La seua activitat econòmica s’inscriu eminentment dins el sector serveis, amb la indústria turística i el petit comerç com a eixos fonamentals.

Donat el seu caràcter de ciutat principal, Eivissa assumeix les funcions pròpies d’una capital, oferint molts dels seus serveis a la resta de municipis i acollint la seu del Consell Insular d’Eivissa i Formentera.

Els a prop de 40.000 habitants que actualment viuen a la ciutat comparteixen un territori d’onze quilòmetres quadrats banyat tot això per tres platges: ses Figueretes, Talamanca i platja d’en Bossa.

El port d’Eivissa, situat en una badia natural, bressol dels primers assentaments de població a l’illa, és el principal accés per mar a la ciutat i, alhora, l’entrada fonamental, junt l’aeroport, per a tota l’illa i pas obligat per anar a Formentera.

El municipi compta amb diferents equipaments esportius i culturals que permeten oferir als seus habitants i visitants la possibilitat de practicar esports, assistir a concerts o veure funcions teatrals, entre d’altres activitats d’oci.

Pel que fa al seu clima, cal destacar que durant els sis mesos d’hivern (d’octubre a març) la mitjana d’hores de sol diàries és de 6 hores i les temperatures oscil•len entre els 14 i els 23 graus de màxima i entre els 7 i els 15 de mínima, amb una temperatura mitjana de l’aigua que se situa al voltant dels 15 graus.

Al llarg de tot l’any, el municipi ofereix diferents possibilitats per recórrer el nucli històric Patrimoni Mundial i gaudir-ne amb amics, en família o en solitari. Les visites teatralizades, les audioguies o els itineraris dissenyats, són algunes d’elles. A més, els museus de la ciutat programen activitats per a tots els públics, també els caps de setmana.

Consulta l’agenda d’activitats i esdeveniments per gaudir al màxim d’una ciutat moderna, llegendària i oberta al Mediterrani.

Descarrega l’agenda anual d’esdeveniments i activitats a Eivissa