Què veure?

Des dels inicis de la seua història, la ciutat d’Eivissa ha estat punt de trobada i d’intercanvi de cultures: púnics, fenicis, romans, vàndals, bizantins, visigots, musulmans i catalans s’han anat succeint en l’ocupació d’Eivissa. Aquesta riquesa cultural es tradueix en una forma de fer i en un paisatge.

En els últims 40 anys, les necessitats d’un turisme de vegades massificat es van traduir en una major ocupació del territori. El turisme va convertir una illa pobra, on molta gent havia d’emigrar, en una font de riquesa. La societat va evolucionar de forma ràpida cap a la modernitat, però l’illa ha aconseguit conservar una enorme col·lecció de llocs únics que, juntament amb el tarannà dels seus habitants, componen un territori insòlit i especial dins del Mediterrani.

La ciutat d’Eivissa o Vila concentra gran quantitat de serveis i activitats. La seua evolució ha conviscut amb els barris tradicionals i històrics, com a l’Eixample, la Marina o Dalt Vila, conservada íntegrament de forma excepcional i declarada Patrimoni de la Humanitat.

Fortificació marítima estratègica en el Mediterrani des de temps històrics, en els anys 30 del segle XX els primers visitants es van trobar una illa singular i es va començar a estendre el mite internacional d’Eivissa.

Avui, Eivissa Patrimoni Mundial representa una ciutat multicultural i amb una gran tradició en turisme. Ofereix paisatges, cultura, art i patrimoni, naturalesa, oci, esport, gastronomia, comerç… Benvinguts a Eivissa.

Visites culturals
Eivissa Patrimoni Mundial