Mercats ambulants

Descobreix l’artesania d’Eivissa

El municipi d’Eivissa compta amb tres mercats ambulants, en els quals s’ofereix principalment obra d’artesans locals. Romanen oberts al públic en temporada d’estiu, encara que algunes de les seues parades també es mostren al públic en diferents dates al llarg de l’any, principalment festes locals.

El mercat ambulant del Port d’Eivissa atreu visitants de tot el món des de l’any 1974, any en què va començar a funcionar. Compta amb quaranta-cinc llocs de venda, entre els quals es poden trobar veritables joies d’artesania local, joieria, bijuteria i treballs en cuir.

Està situat en l’epicentre de la vida nocturna de la ciutat, entre les places d’Antoni Riquer i sa Tertúlia. Roman obert des d’abril a final d’octubre, en horari de 5 de la tarda a 1 o 2 de la matinada, depenent dels mesos i l’afluència de públic.

El mercat ambulant de ses Figueretes també es pot visitar durant l’estiu, de maig a octubre, des de la tarda fins a la matinada. Compta amb 24 parades situades en un agradable passeig marítim, al costat de bars i restaurants, en els quals es pot trobar roba, bijuteria, ceràmica, accessoris i records de l’illa.

El mercat ambulant més recent, situat a la cèntrica plaça des Parc, mostra les obres de deu artistes locals que treballen al Centre Artesanal de sa Pedrera i ofereixen joies, bijuteria, ceràmica, treballs en cuir i regals inspirats en la màgia, el paisatge i les tradicions de l’illa. Roman obert totes les nits de maig a octubre i també en dates especials, com Nadal i Setmana Santa.