Cerimònies i esdeveniments a Eivissa

cocktail-dia

L’illa blanca s’ha convertit en un escenari emblemàtic per a noces i cerimònies privades. També per a esdeveniments com presentacions de marques o reunions d’incentius i congressos. La bellesa, la màgia i l’atmosfera d’Eivissa garanteixen l’èxit de qualsevol celebració.

Els béns naturals i culturals protegits per la declaració de Patrimoni Mundial de la Unesco constitueixen el marc perfecte per a un esdeveniment inoblidable, tant si és promogut per particulars, com per empreses, organitzacions o institucions.

Les noces civils se celebren preferentment en el Saló de Plens de l’Ajuntament. Els contraents o persones interessades a celebrar un esdeveniment també poden sol•licitar altres espais de titularitat pública municipal, com el Claustre del Convent dels dominics o els baluards de Santa Llúcia, Sant Pere o Santa Tecla.

El baluard de Santa Llúcia ofereix aforament per a 1.000 persones de peu i 500 d’assegudes. Des d’aquest emplaçament es contemplen vistes espectaculars de la ciutat antiga i el Mediterrani.

El baluard de Sant Pere té aforament per a 250 persones de peu i 150 d’assegudes, en el marc impressionant de la muralla renaixentista. Les instal•lacions inclouen escenari fix, lavabos i vestuari.

L’aforament del Convent dels dominics permet reunir a 150 persones dempeus i altres 80 assegudes i compta amb serveis i para-sols. L’edifici del segle XVI compta amb un meravellós claustre format per arcs de mig punt.

La Corporació també cedeix l’ús de la casa de colònies de Can Tomeu, finca propietat de l’Ajuntament d’Eivissa on es troba situada una construcció tradicional eivissenca del segle XVII.

Les empreses de l’illa s’han especialitzat en l’organització d’esdeveniments singulars on es fonen el pes de la història i els somnis de persones i empreses que busquen originalitat, garantia en el servei i excepcionals records.

Al costat d’aquests espais, el municipi compta amb platges de sorra blanca, llocs d’oci nocturn i fama mundial, a més de possibilitats de vacances molt diverses, que inclouen rutes culturals, activitats nàutiques o esportives, espais d’esplai i relax, al costat d’una variada i interessant ruta de compres. El complement perfecte perquè l’esdeveniment sigui un viatge inoblidable i una experiència única.