Mercat Vell

El mercat tradicional de fruites i verdures

Amb la seua forma de templet grec, el Mercat Vell s’alça enfront del portal de ses Taules, principal accés a les muralles, en ple cor del barri de la Marina. Ocupa el centre de la plaça de la Constitució, on des d’antic ja es reunien els camperols que arribaven del camp a oferir les seues fruites i verdures.

En l’actualitat aquest petit mercat alberga diverses parades amb el mateix tipus de productes. L’edifici va ser construït el 1873 per un constructor de l’illa anomenat Jaume Riera. Està envoltat de terrasses, tendes i cafeteries, i sempre hi ha un gran ambient al seu al voltant durant tot l’any.

 

sendEnviar a un amic
location
Plaça de la Constitució, s/n
La Marina
Ampliar mapa
close
navigate
El Mercat Vell és al centre de la Marina, davant del portal de ses Taules. Seguint el carrer d’Anníbal, que parteix de davant el Teatre Pereira, s'hi arriba en dos minuts.
wheelchair
Accessible

També li pot interessar

L'antiga fàbrica Can Ventosa, a l’avinguda d’Ignasi Wallis
Can Ventosa
Can Ventosa va ser la primera fàbrica de mitges i mitjons de fil de la ciutat. D'estil modernista, va ser [...] LLEGIR MÉS
Far des Botafoc, al port d'Eivissa
Far des Botafoc
El far des Botafoc és el més emblemàtic de la ciutat. Està situat al final del passeig Marítim, al [...] LLEGIR MÉS
El moll pesquer, amb la ciutat històrica com a teló de fons
Moll pesquer
A l’avinguda de de Santa Eulària, en perpendicular al port vell, se situa el moll pesquer. Des d'aquí van [...] LLEGIR MÉS