Mercat Vell

El mercat tradicional de fruites i verdures

Amb la seua forma de templet grec, el Mercat Vell s’alça enfront del portal de ses Taules, principal accés a les muralles, en ple cor del barri de la Marina. Ocupa el centre de la plaça de la Constitució, on des d’antic ja es reunien els camperols que arribaven del camp a oferir les seues fruites i verdures.

En l’actualitat aquest petit mercat alberga diverses parades amb el mateix tipus de productes. L’edifici va ser construït el 1873 per un constructor de l’illa anomenat Jaume Riera. Està envoltat de terrasses, tendes i cafeteries, i sempre hi ha un gran ambient al seu al voltant durant tot l’any.

 

sendEnviar a un amic
location
Plaça de la Constitució, s/n
La Marina
Ampliar mapa
close
navigate
El Mercat Vell és al centre de la Marina, davant del portal de ses Taules. Seguint el carrer d’Anníbal, que parteix de davant el Teatre Pereira, s'hi arriba en dos minuts.
wheelchair
Accessible

També li pot interessar

Les andanes del port, des de l'altre costat de la badia
Andanes del port
L’avinguda de les Andanes (andanes del port) era antigament una platja on s'assentaven les drassanes i [...] LLEGIR MÉS
Façana de l'Hotel Montesol, a Vara de Rey
Hotel Montesol
La façana groga de l’Hotel Montesol no deixa indiferent. El seu alegre estil colonial el converteixen en [...] LLEGIR MÉS
La plaça des Parc, al capvespre
Plaça del Parc
Un dels racons de la ciutat que més ambient congrega al llarg de tot l'any és la plaça des Parc, al peu [...] LLEGIR MÉS