24.09.2019

Segona edició de la Fira del Moll i Peixos de Tardor al Port d’Eivissa

La plaça des Martell  i el port d’Eivissa acolliran, el dissabte 5 d’octubre, la segona edició de la Fira del Moll i Peixos de Tardor, una iniciativa de l’Ajuntament d’Eivissa amb la col·laboració d’Autoritat Portuària, Consell d’Eivissa, Confraria de Pescadors d’Eivissa i PIMEEF.

Les activitats s’iniciaran a les 11.30 hores amb l’arribada i descàrrega del peix al Port d’Eivissa, que serà anunciat amb la tradicional brulada de corn. Després hi haurà una desfilada fins a la plaça des Martell, on hi haurà l’actuació de la Colla de Vila de ball pagès i també es desenvoluparan tallers infantils mediambientals.

De 12,30 a 13,15 hores se celebraran tres tallers gastronòmics. Catalina Riera (Ca n’Alfredo) mostrarà com es prepara un escabetx tradicional, Gonzalo Aragüez (Sa Brisa) ensenyarà a fer ceviche tradicional i també una versió innovadora, i Hideki Aoyama (Sushiya Aoyama) parlarà de cuina creativa amb moll. La participació en aquests tallers és gratuïta i requereix d’inscripció prèvia per correu electrònic (informacioturistica@eivissa.es).

També s’efectuarà una degustació de tapes a preus populars elaborades amb peix de tardor per més de 15 restaurants. La jornada serà amenitzada amb les actuacions musicals de The Gecko Bandits, Jordi Sanou DJ i Pin Up Sound.

Amb motiu de la Fira, i com activitat preliminar, aquest divendres 27 de setembre, d’11 a 15 hores, Peix Nostrum farà una degustació gratuïta de plats de peix de tardor al Mercat Nou. A més, des de l’Ajuntament d’Eivissa es proporcionarà flyers i tiquets de tapes per 2 euros perquè els comerciants de les parades del Mercat Nou, el Mercat Vell i el Mercat Pagès els reparteixin entre els seus clients. També s’oferiran polseres amb logo de Peix Nostrum per poder accedir a la Fira de manera més còmode: així, els visitants poden deixar el cotxe a Talamanca i agafar la barca gratuïtament fins al port per anar a la Fira; o també existirà la possibilitat de gaudir d’una hora d’aparcament gratuit al pàrquing d’Es Pratet.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *