30.10.2019

Panellets, fruits secs i experiències terrorífiques amb ‘Feim Barri, Feim Necròpolis’

Dissabte que ve, 2 de novembre, a partir de les 11 hores, se celebra a la Necròpolis de Puig des Molins una nova edició del programa de dinamització ciutadana ‘Feim Barri’, que impulsa l’Ajuntament d’Eivissa. La temàtica de ‘Feim Barri, Feim Necròpolis’ està relacionada amb la festivitat de Tots Sants i incorporarà tallers infantils, degustació de fruits secs i visites a la casa pagesa des Porxet. El Museu de Puig des Molins també acollirà una jornada de portes obertes.

Durant l’esdeveniment hi haurà tres propostes de dinamització: a primera hora, entre les 11 i les 14 hores, tindran lloc tallers infantils dirigits als més petits. El seu objectiu és fomentar i donar a conèixer les tradicions d’Eivissa vinculades a Tots Sants. Per aquest motiu, s’han previst tallers de manualitats, rituals funeraris, maquillatge de terror, l’activitat Tanit posseïda així com tallers de panellets, rosaris de Tots Sants, degustació de bunyols i trencada de pinyons, entre altres.

Des de les 18,30 fins a les 23 hores hi haurà també una trencada de fruits seca i l’espai “Bruixes d’aquí i d’allà”, que comptarà amb les narracions d’Àngels Martinez i Encarna de les Heras.

A partir de les 19 hores també començaran les visites a la casa fantasma d’es Porxet. La Associació Amics del Museu Arqueològic participa en aquestes visites, que es realitzaran cada 20 minutos. A partir de les 21, estaran destinades a nens d’a partir de 12 anys i una vegada finalitzat el recorregut, els participants podran tornar al lloc de sortida amb un minibus habilitat per l’Ajuntament d’Eivissa.

La visita a la casa pagesa des Porxet porta el nom de “Benvinguts a es Porxet, casa fantasma”. Els visitants faran un recorregut fins a l’habitatge, que comptarà amb les interpretacions d’actors i actrius caracteritzats de nit de Tots Sants i que sorprendran el públic.

A causa del gran èxit d’anteriors edicions, es recomana la reserva de plaça per a les visites a la casa des Porxet a través del telèfon 971 39 76 00 (extensió 24242) , als matins de 9 a 14 hores, o enviant un correu electrònic a aciutadana@eivissa.es.

El museu també se suma a ‘Feim Barri, Feim Necròpolis’ amb una jornada de portes obertes durant tot el matí.

Col·laboren l’Associació Amics del Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera, el Museu Arqueològic d’Eivissa i Formentera i Ibiza Light Festival.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *