Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Festes de la Terra

5 Agost 2017

|Esdeveniment recurrent (Veure tots)

An event every day that begins at 12:00am, repeating until 8 Agost 2017

Durant la primera quinzena del mes d’agost, la ciutat d’Eivissa es vesteix de gala per celebrar les seves festes patronals. El programa que engloba les activitats que es porten a terme durant aquestos dies consta de dues parts: una primera de caire tradicional i una segona que varia cada any i que tracta d’incloure espectacles moderns i punters.

Els actes tradicionalscomencen el dia 5 d’agost amb la celebració de Santa Maria. Aquest dia tenen lloc el lliurament de la medalla d’or de la Ciutat d’Eivissa, el concert de Santa Maria, que ve precedit pel pregó, i en darrer lloc el castell de focs artificials.

El dia 6 d’agost, continuant amb la tradició, es celebra el dia de Sant Salvador, data que es commemora amb una missa a l’església de Sant Elm i amb un acte d’homenatge als corsaris i a la gent de la mar al moll pesquer.

Finalment, el dia 8 d’agost, amb motiu de la festivitat de Sant Ciriac, té lloc una missa solemne seguida d’una processó a la capella de Sant Ciriac. Arribada la tarda, al Puig des Molins podem degustar productes típics eivissencs a la tradicional berenada popular, sempre acompanyada de música i jocs diversos. És una cita recomanable pels petits de la casa. El gran castell de focs artificials , organitzat pel Consell d’Eivissa i Formentera, aporta la nota d’espectacle en aquest dia.
La part més moderna del programa d’actes inclou concerts de música pop-rock, espectacles variats i un ampli ventall d’activitats per al·lots. No poden faltar tampoc les exhibicions folklòriques per donar a conèixer les tradicions culturals de la nostra ciutat.

A les nostres festes també ocupen un lloc destacat les activitats esportives, com és el cas de la travessia popular de natació, el trofeu Eivissa en festes de petanca i de ciclisme i, en darrer lloc, la Milla Urbana Popular Ciutat d’Eivissa d’atletisme.

Com es pot apreciar, a les festes patronals d’Eivissa el gaudi està assegurat.

Detalls

Data:
5 Agost 2017
up