Ajuntament d'Eivissa
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

Viu la Posidònia

5 Agost 2017 · 09:00 - 23:00

L’Ajuntament d’Eivissa presenta la iniciativa Viu la Posidònia, un programa de conscienciació que inclou visites educatives a la pradera de posidònia, exposicions fotogràfiques i de joieria i menús a 20 establiments de restauració del municipi.  

Viu la Posi

Viu la Posidònia contempla activitats educatives i didàctiques, com les visites en caiac a la pradera, una exposició de fotografies del biòleg Xavier Mas, i la participació de 20 restaurants que oferiran tapes, menús o còctels inspirats en la posidònia. També es compta amb la col·laboració dels joiers Enric Majoral i Elisa Pomar que, als seus establiments del barri de la Marina, realitzen una mostra sobre el procés artístic de les seves col·leccions inspirades en la posidònia.

Majoral Posidonia

Part important de la iniciativa són les excursions en caiac a la posidònia. Tots els dissabtes, fins el 30 de setembre, es realitzaran excursions en un grup de 25 persones. Sortiran des de la platja de ses Figueretes i l’horari és de 9.30 a 12.00 hores. es tracta d’una activitat gratuïta en la que s’explicarà als participants els principals valors de la posidònia.
Les persones interessades en participar en les excursions s’han d’inscriure prèviament al telèfon 971 399232 o a través del correu turisme@eivissa.es
Visitas en Kayak a la Posidonia

A la iniciativa d’homenatge a la posidònia, s’hi han sumat el següents restaurants i hotels: Ca n’Alfredo, Cafè Montesol, Can Pou, El Restaurante (Hotel Pachá), Essence, Formentera, Guillemís, Heart Ibiza, La Gaia, la Solera, Mirador de Dalt Vila, Nobu Hotel, Peter Pan, Reart, sa Brisa, sa Nansa, Ses Figueres Ibiza,Tastem, Yokubo i Zela.

Zela Ibiza Posidonia

El programa Viu la Posidònia també compta amb una exposició de 20 fotografies del biòleg i investigador  Xavier Mas que estaran exposades al Port d’Eivissa fins el 30 de setembre i que mostren en una explicació què és la posidònia i pretén conscienciar de que s’ha de preservar dels danys i perills als que s’enfronta. Precisament l’exposició esta ubicada a un indret on diàriament passen milers de visitants als que arribarà la informació d’un dels valors més importants de les costes d’Eivissa i Formentera.

Posidonia 3

Viu la Posidònia mantindrà les activitats, exposicions i oferta comercial i gastronòmica fins al 30 de setembre.

 

 

 

Detalls

Data:
5 Agost 2017
Hora:
09:00 - 23:00
up