Ajuntament d'Eivissa
Carregant Esdeveniments

« All Esdeveniments

Exposició de María Catalán a Can Botino

27 Març 2019 - 31 Març 2020

L’espai de l’avantsala del Saló de Plens de l’Ajuntament d’Eivissa acull l’exposició temporal de María Catalán (Castellón de la Plana, 1961). L’exposició que consta de sis obres, la majoria de gran format, té un any de durada, fins març de 2020, i es pot visitar en horari de 8.00 a 15.00 hores a la tercera planta de l’Ajuntament d’Eivissa a l’edifici de Can Botino.

L’exposició mostra obres molts recents de María Catalán, fetes durant els anys 2018 i 2019, en els que concretament en ‘Océano eterno’, ‘Por la vida’ y ‘Sense títol’, apareix l’ús del paper amalgamat a la tela del suport. També es mostren els matisos tàctils de la superfície a obres com Detrás de su reja, on l’artista utilitza aquest recurs amb l’ús de tela metàl·lica.

En les obres de 2019, ‘Pliegues I’ i ‘Pliegues II’, es denota una novetat en la seva trajectòria artística, moment en que apareix tela cosida en línies verticals al suport de l’obra i coberta amb una gruixuda capa de matèria pictòrica, creant relleus i ritmes nous.

Detalls

Inici:
27 Març 2019
Finalització:
31 Març
Esdeveniment Category:
up