Pastis

Mediterrània, Internacional, D'autor

Alta cuina francesa, en un petit bistró

Acollidor bistró limítrof a la concorreguda plaça des Parc, on el xef francès Armel Guillemin prepara plats d’alta cuina francesa que varien en funció del mercat, les estacions i el seu humor de cada dia. Un local d’interior, amb poques taules, on es cuina darrere d’una barra i davant dels comensals.

sendEnviar a un amic
location
C/ Avicena, 2
S'Alamera
phone
971 391 999
desktop
Ampliar mapa
close

També li pot interessar

La terrassa de Sant Telmo, a la Marina
San Telmo
Històric restaurant de cuina francesa, reconvertit per un grup de joves catalans en un establiment de [...] LLEGIR MÉS
Interior del bar Can Moreta, al centre de la ciutat
Can Moreta
Un bar dels de sempre, fundat el 1958 i recentment remodelat. Ambient tranquil i de veïns, on gaudir d'una [...] LLEGIR MÉS
La terrassa de La Bodega, al peu de les muralles
La Bodega
Local de tapes internacionals situat al costat de la rampa que dóna accés a les muralles. Compta amb [...] LLEGIR MÉS