Compres

Eivissa és el lloc ideal per anar de compres, per la varietat i originalitat de l’oferta. Un gran aparador de tendències, que combina tradició i modernitat, identitat i avantguarda. En les tendes i mercats ambulants d’Eivissa es troba moda Adlib, joieria tradicional eivissenca, artesania, roba i complements arribats de tot arreu del món. També regals singulars, objectes de decoració, records de l’illa i obres d’art.

Entre les zones més comercials, el Passeig de Vara de Rei i tots els carrers adjacents; el Port, el barri de la Marina, el recorregut pel casc històric de Dalt Vila, el carrer de la Verge o també el port esportiu de Marina Botafoc i Platja d’en Bossa.

Existeix gran varietat de locals comercials i mercats d’artesania a l’aire lliure, en una ciutat alegre i creativa, amb tanta varietat i diversitat de propostes, com a estils de persones.

Eivissa convida a passejar per tots els seus barris per descobrir l’encant dels seus comerços i de la seva gent.

dsc01754
Mercats ambulants
ferias-artesania-destacada
Fires d’artesania
mercados
Mercats
p1640227
Botigues
Centre Artesanal Sa Pedrera, al barri de Sa Penya
Centre Artesanal de Sa Pedrera

També li pot interessar

gastro
Gastronomia
Una de les majors sorpreses que ofereix Eivissa a aquells que no la coneixen és la seua gastronomia i [...] LLEGIR MÉS
dsc00686
Què fer?
A Eivissa hi ha tantes possibilitats d’oci com persones, tant a l’estiu com al llarg de tot l’any. El municipi ofereix plans i activitats per […] LLEGIR MÉS
dsc_8346
Què veure?
Des dels inicis de la seua història, la ciutat d’Eivissa ha estat punt de trobada i d’intercanvi de cultures: púnics, fenicis, romans, vàndals, bizantins, visigots, […] LLEGIR MÉS