Compres

Eivissa és el lloc ideal per anar de compres, per la varietat i originalitat de l’oferta. Un gran aparador de tendències, que combina tradició i modernitat, identitat i avantguarda. En les tendes i mercats ambulants d’Eivissa es troba moda Adlib, joieria tradicional eivissenca, artesania, roba i complements arribats de tot arreu del món. També regals singulars, objectes de decoració, records de l’illa i obres d’art.

Entre les zones més comercials, el Passeig de Vara de Rei i tots els carrers adjacents; el Port, el barri de la Marina, el recorregut pel casc històric de Dalt Vila, el carrer de la Verge o també el port esportiu de Marina Botafoc i Platja d’en Bossa.

Existeix gran varietat de locals comercials i mercats d’artesania a l’aire lliure, en una ciutat alegre i creativa, amb tanta varietat i diversitat de propostes, com a estils de persones.

Eivissa convida a passejar per tots els seus barris per descobrir l’encant dels seus comerços i de la seva gent.

Mercats
Centre Artesanal de Sa Pedrera
Mercats ambulants
Fires d’artesania
Botigues

També li pot interessar

Gastronomia
Una de les majors sorpreses que ofereix Eivissa a aquells que no la coneixen és la seua gastronomia i [...] LLEGIR MÉS
Què veure?
Des dels inicis de la seua història, la ciutat d’Eivissa ha estat punt de trobada i d’intercanvi de cultures: púnics, fenicis, romans, vàndals, bizantins, visigots, […] LLEGIR MÉS
Què fer?
A Eivissa hi ha tantes possibilitats d’oci com persones, tant a l’estiu com al llarg de tot l’any. El municipi ofereix plans i activitats per […] LLEGIR MÉS