28.11.2019

Visita a la Confraria de Pescadors i degustació d’arròs, amb ‘Viu la Posidònia’

Aquest dissabte 30 de novembre, de 11,30 a 13,30 hores, se celebra una visita a la Confraria de Pescadors d’Eivissa, destinada a públic familiar, que s’emmarca en el programa d’activitats ‘Viu la Posidònia’ impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa. Els assistents a aquesta visita podran conèixer com es pesca, etiqueta i distribueix el producte pesquer local, que capturen els professionals del sector. L’esdeveniment comptarà amb la participació de Pere Valera, responsable de comercialització de la marca Peix Nostrum; Marga Serra, coordinadora ambiental de la Confraria, i Verónica Núñez, oceanògrafa, que parlaran de la relació entre les “praderies de posidònia oceànica i la pesca” i dels “efectes del canvi climàtic al Mediterrani”.

L’objectiu és aprendre com les praderies de posidònia nodreixen els caladors i conèixer la realitat sobre les pràctiques pesqueres que es realitzen en aquest entorn. Verónica Núñez, així mateix, explicarà com l’augment successiu de les temperatures afecta a l’entono marí, quines conseqüències pot tenir sobre la biodiversitat, els recursos pesquers o fins i tot la reproducció de les tortugues marines al Mediterrani.

Aquesta iniciativa està dirigida a públic de totes les edats i comptarà amb activitats per a nens. En finalitzar la visita, els assistents podran degustar un arròs amb gerret i pinya de col elaborat pel xef Pere Tur, del restaurant Sa Nansa.

Aquesta activitat és gratuïta i tots els interessats poden reservar places a través dels números de telèfon 626 904 728 i 971 399 232, i del correu electrònic turisme@eivissa.es.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *