23.11.2016

VII Cursa Popular Eivissa Patrimoni de la Humanitat

L’Ajuntament d’Eivissa, amb el suport tècnic del Club Atletisme Pitiús, organitza la VII edició de la Cursa Popular 10 Km Eivissa Patrimoni de la Humanitat que tindrà lloc el dia 10 de desembre.
En aquesta edició el recorregut no ha variat gaire respecte altres anys, però si l’arribada i sortida de la cursa, que es concentrarà al passeig Joan Carles I degut a les obres de peatonització del passeig de Vara de Rey.
Un alta de les novetats és el canvi de dia que passa a celebrar-se en dissabte per tal d’afavorir la participació d’atletes que venen de fora de l’illa.
Per al regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea, es tracta d’una cursa molt especial perquè recorre tota la zona patrimonial de la ciutat i amb aquesta edició, la setena, es dóna per consolidada en el calendari d’esdeveniments esportius a l’illa.

cursa-patrimoni-de-la-humanidad-post
S’han previst tres distàncies adaptades a les diferents categories:
1ª Cursa: Benjamí, Aleví i Categoria Especial (600m) . Sortida: 16:00 h
1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I (sortida i arribada al mateix punt situat al final del passeig)
2ª Cursa: Infantil i Cadet (1500m). Sortida: 16:15 h
1 volta marcada dins del passeig Joan Carles I (sortida i arribada al mateix punt situat al final del passeig)
3ª Cursa: Resta categories (10km = 2 voltes de 5000 m). Sortida: 16:30 h
Sortida des del final del passeig Joan Carles I, direcció Eivissa, av. Santa Eulària, av. Bartomeu de Roselló, av. Ignasi Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses Taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu (baixada per les escales), Plaça de Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I, (bucle per començar la 2ª volta) gir pel c. de Jaume II, av. 8 d’Agost, (començament de la segona volta) av. Santa Eulària, av. Bartomeu de Rosselló, av. Ignasi Wallis, c. Joan Xicó, Portal Nou, Plaça del Sol, c. Sant Antoni, c. de la Santa Creu, Plaça de Vila, Portal de ses taules, plaça de la Constitució, c. Josep Verdera, c. de la Mare de Deu (baixada per les escales), Plaça de Sa Riba, c. Andanes, av. Santa Eulària, passeig Joan Carles I i arribada a meta al final del passeig Joan Carles I (mateix punt que de sortida).
Les inscripcions es realitzaran única i necessàriament a través de la pàgina web de Elitechip (www.elitechip.net), abans de les 21.00 hores de dijous anterior a la prova.
El preu d’inscripció a la cursa de 10 km és de 10 €. La resta de curses menors son gratuïtes. La recollida de dorsals es farà el divendres, 9 de desembre: de 19 a 21 hores, al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses) i el mateix dissabte, 10 de desembre: de 9 a 11 hores, al Patronat Municipal d’Esports d’Eivissa (piscina Can Misses), i a partir de les 15 hores fins a 30 minuts abans de l’inici de cada cursa, a la zona de sortida al passeig Joan Carles I.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *