25.07.2019

Una tortuga torna a posar ous a Platja d’en Bossa

La Policia Local d’Eivissa ha custodiat aquesta matinada una tortuga que ha arribat a Platja d’en Bossa per a posar ous. Durant tot el procés, els agents de la Policia Local d’Eivissa han establert un perímetre de seguretat, a causa de la gran quantitat de persones que s’acostaven al punt on es trobava l’animal.

A les 02.00 hores, el centre de coordinació del 112 va rebre una trucada d’una persona que manifestava que en aquesta platja, al costat de l’espigó, hi havia una tortuga marina de grans dimensions. Una patrulla de la Policia Local es va desplaçar fins a aquest lloc i va observar a la tortuga realitzant la posta. A causa de la gran quantitat de persones que volien tocar a l’animal, els agents van decidir acordonar la zona, retirant als vianants i vetllant en tot moment per la integritat de la tortuga. Transcorreguts 60 minuts, l’animal va acabar la posta i va tornar a endinsar-se a la mar, deixant els ous enterrats a poca profunditat.

Per a evitar que els ous fossin retirats pels vianants o poguessin sofrir qualsevol tipus d’incidència, els policies van procedir a retirar-los amb molta de cura i després els van lliurar als agents de Medi Ambient.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *