13.03.2020

Suspesos diferents esdeveniments i tancats museus i oficines de turisme, per a afavorir la contenció del coronavirus

L’Ajuntament d’Eivissa, de comú acord i en coordinació amb el Consell Insular d’Eivissa i la resta d’ajuntaments, ha pres una sèrie de mesures dirigides a afavorir la contenció del coronavirus COVID-19, que afecten instal·lacions minicipals i serveis turístics.

Entre elles destaca el tancament dels museus de la ciutat. Allí el personal laboral farà treball a porta tancada i per tant es podran fer gestions telemàtiques o via telefònica si fos necessari. També han estat clausurats els parcs i les platges.

Les Oficines d’Informació Turística també han quedat tancades, encara que poden realitzar-se consultes per telèfon (+34 971 399 232) i per correu electrònic (informacioturistica@eivissa.es).

S’han suspès, igualment, les activitats programades en el centre juvenil C-19, la Biblioteca Municipal d’Eivissa, el Casal d’Igualtat i els concerts de les diferents agrupacions del Patronat de Música d’Eivissa. Tampoc es durà a terme la Fira d’Estocs prevista per a aquest diumenge, 15 de març. A més, s’ha anunciat la suspensió de la Volta a Eivissa en BTT, la Marató d’Eivissa i la Ruta de la Sal.

Les instal·lacions esportives romandran obertes però sense entrenaments i activitats dirigides ni competicions que suposin concentració de persones. En els edificis municipals, s’ha incrementat la informació i pautes de seguretat amb la col·locació de pòsters informatius.

La resta de dependències municipals, amb excepció de la Policia Local d’Eivissa i les dependències administratives, realitzaran la prestació dels seus serveis en l’horari habitual i es recomana a la ciutadania la utilització dels serveis telemàtics o telefònics.

En el cas dels serveis d’atenció directa a la ciutadania, com són els registres d’entrada, recepcions i Servei d’Atenció a la Ciutadania, s’estableix l’obligatorietat de mantenir una distància de seguretat adequada entre persones i l’increment de la neteja en els espais i instal·lacions públiques. També s’han instal·lat dispensadors d’hidrogel en els llocs de treball en diferents espais municipals.

Es controlarà l’aforament màxim de persones en els serveis d’atenció directa per a evitar aglomeracions i al Servei d’Atenció a la Ciutadania, si es produeixen concentracions significatives d’usuaris, es demanarà a la gent esperar a l’exterior i anar entrant en petits grups per a evitar aglomeracions en un espai tancat.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *