27.03.2018

Setmana Santa 2018 a Eivissa

Gaudeix les tradicionals processons de Setmana Santa a Eivissa.

Consulta les dates, horaris i recorreguts de les processons que tenen com a marc l’impressionant casc històric de Dalt Vila, Patrimoni de la Humanitat, i també els carrers més cèntrics de la ciutat d’Eivissa.

-Divendres 23 març – Divendres de Dolors

– Missa seguida de processó del Divendres de Dolors amb sortida des de la Catedral a les 21 hores fins a la plaça d’Espanya on es troba amb la Confraria del Crist del Cementiri i segueixen les dues fins al pati d’armes.

Miserere a càrrec del Cor Puig d’en Valls i retorn del Crist del Cementiri a Santo Domingo i la Nostra Senyora dels Dolors a la Catedral.

Dissabte 24 de març

– 19 hores: Missa a Sant Elm després de la qual surt en processó el Santíssim Crist de la Sang pels carrers de la Marina. Confraria de La nostra Senyora de la Pietat.

-Diumenge 25 de març – Diumenge de Rams

– 9.30 hores: Lliurament de palmells de la Confraria del Sant Crist Jacent a la plaça de l’Ajuntament. Benedicció a l’Església de Santo Domingo i processó a la Catedral. Missa i concert de l’Agrupació Musical Sant Crist Jacent.

-9.45 hores: Benedicció de palmells de la Confraria La nostra Senyora de la Pietat en Sant Elm i processó de La Borriquita del Crist del Cementiri de Sant Elm a Santo Domingo.

– 10 hores: Benedicció de palmells de la Confraria La Nostra Senyora dels Dolors a l’Església de Santo Domingo i processó fins a la Catedral seguida d’una missa.

– 10 hores: Benedicció de palmells de la Confraria El Nostre Pare Jesús del Gran Poder al Parc de la Pau seguida de processó fins a l’església del Rosario i missa.

-10.30 hores: Benedicció de palmells de la Confraria El nostre Pares Jesús Captiu a la plaça Vicent Calbet seguida de processó fins a l’església de Santa Creu i missa.

– 11 hores: Sortida en processó de la Confraria del Santíssim Crist del Cementiri des de l’església de Sant Elm a la de Santo Domingo i missa.

– 12.30 hores: Processó de La Borriquita acompanyada pel Sant Crist de l’Agonia des de la plaça de Sa Graduada a l’església de Santa Creu.

– Besamà al nostre Pare Jesús del Gran Poder després de la missa de les 19 hores a l’església del Rosario.

-19.30 hores: Missa i processó del Sant Crist de l’Agonia i la Verge de l’Esperança a l’església de Santa Creu.

-Dilluns 26 de març

– 20 hores: Missa a l’església de Santo Domingo i posterior processó de la confraria del Santíssim Crist del Cementiri pels carrers de Dalt Vila.

-Dimarts 27 de març

– 17:30 hores: Viacrucis al centre penitenciari d’Eivissa de la Confraria El Nostre Pare Jesús Captiu.

– 20.30 hores: Missa a la catedral en honor als confrares morts del Sant Crist Jacent i processó al voltant de la Catedral amb l’Agrupació Musical Sant Crist Jacent.

-Dimecres 28 de març

– 20 hores: Processó del nostre Pare Jesús del Gran Poder des de l’església del Rosari a la Catedral.

– 21 hores: Trobada de la Verge de l’Esperança amb el Gran Poder al seu pas per Santa Creu.

-Dijous 29 de març – Dijous Sant

– 7 hores: Rosari de l’Aurora. Processó de la Verge de l’Esperança des de l’església de Santa Creu a la Catedral.

– 10.30 hores: Missa Crismal a la Catedral.

– 19 hores: Missa ‘In Coena Domini’ a la Catedral.

– 19 hores: Missa del sopar del Senyor i lavatori de peus a l’església de Santa Creu. Confraria Jesús Captiu.

– 20 hores: Processó de l’església de Santa Creu a la Catedral. Confraria Jesús Captiu.

-Divendres 30 de març – Divendres Sant

– 9 hores: Viacrucis del Sant Crist de l’Agonia des de l’església de Santa Creu a la Catedral.

– 18 hores: Ofici a la Catedral.

– 20 hores: Processó del Sant Enterrament des de la Catedral al Passeig de Vara de Rey, amb totes les confraries de Vila.

-Domingo 1 d’abril

– 10.30 hores: Benedicció de la nova imatge del nostre Pare Jesús Ressuscitat de la confraria Jesús Captiu. Missa i processó de la Trobada de Crist Ressuscitat amb la seva Mare en el passeig de Vara de Rei.

– 12.30 hores: Missa de celebració de Pasqua a l’església de Santa Creu.

 

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *