28.01.2017

Nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic”

L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat, la nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic” que finalitza el 17 de març i al que s’han adherit 13 restaurants de la ciutat d’Eivissa.
Es tracta de la sisena edició de les jornades de Patrimoni Gastronòmic, on podran degustar-se menús temàtics per assaborir la gastronomia de països i ciutats Patrimoni de la Humanitat, uns menús que estan elaborats especialment per aquestes jornades.
Els menús temàtics costaran 18 euros (beguda no inclosa) i estaran composts d’un entrant, plat principal i postres. La campanya està realitzada en col·laboració amb la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera.
L’objectiu és donar a conèixer la gastronomia d’Eivissa i els restaurants que estan oberts durant el mes d’hivern a la ciutat. En aquesta edició hi participen Sa Brisa, Ca n’Alfredo, El Hotel Pachá, Districte Hipérbole, América, Mesón El Gallego, La Dispensa, Sa Nansa, S’Ametller, Peter Pan, Marina Botafoch, El Cigarral i Ancient People.
L’Ajuntament repartirà als restaurants que formen part de la iniciativa unes bosses de tela per que el client que no s’acabi la botella de vi se la pugui emportar a casa dins aquesta bossa. També es facilitaran tiquets d’aparcament per als clients dels menús del “Patrimoni Gastronòmic”.

Mostra plats

La Regidora de Turisme i Comerç, ha presentat a Districte Hipérbole la sisena edició de “Patrimoni Gastronòmic”, on hi ha assistit el vicepresident de la PIMEEF, Joan Riera; Maria Àngels Marí, secretària general de PIMEEF; i diferents restauradors. A la presentació s’ha mostrat un dels menús que es podrà trobar en aquesta 6a edició del Patrimoni Gastronòmic.
En aquesta edició també s’han organitzat dues jornades gastronòmiques dirigides a professionals i amants de la gastronomia que tindran lloc el dimecres i dijous 22 i 23 de febrer i dimecres 15 de març. Es tracta d’un curs de cuina de carnestoltes i un curs de cuina de quaresma. La gastronomia d’un poble també és Patrimoni de la Humanitat i enguany es vol recuperar la cuina vinculada a dos moments especials. Dos tallers i cuines oposades però igualment saboroses.
La regidora de Turisme, Glòria Corral, ha volgut agrair la implicació de tot el sector en la creació d’un producte turístic molt reconegut per a tots els visitants i pels propis residents.
Per la seva banda el vicepresident de PIMEEF, Joan Riera, ha explicat que aquesta iniciativa és molt bona per als comerços i que en anteriors edicions va funcionar molt bé.

Presentació Patrimoni Gastronòmic 2

L’oferta de “Patrimoni Gastronòmic” es pot consultar via internet a través del lloc web: http://www.patrimonigastronomic.com/
Per altra banda, durant tots els diumenges migdia del mes de març es podrà gaudir d’aperitius i tapes marineres al Port d’Eivissa. Els restaurants del Port d’Eivissa oferiran el programa “Peix al Port”, es tracta d’unes degustacions de tapes i plats elaborats amb productes procedents de la nostra mar. D’aquesta manera es pretén dinamitzar la zona de la Marina i el seu teixit comercial durant el mes de març.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *