15.05.2019

Nova edició de l’IMS Dalt Vila, amb Charlotte de Witte, Luciano i Pete Tong

El baluard de Santa Llúcia, dins de la fortalesa renaixentista d’Eivissa, acull de nou el festival de música electrònica vinculat al congrés International Music Summit, que en aquest 2019 celebra la seva 12ª edició. IMS Dalt Vila començarà a les 17 hores i es prolongarà fins a la mitjanit, amb la participació d’alguns dels dj’s més importants del panorama internacional, com Pete Tong o Luciano, i culminarà amb l’actuació de la jove dj belga Charlotte de Witte, que ja constitueix tot un fenomen mundial.

El programa d’actuacions és el següent:

  • 17.00-18.00: Manu González i Anna Tur
  • 18.00-19.00: Agoria i Sophie
  • 19.00-20.00: Luciano i David Morales
  • 20.00-21-00: Nicole Moudaber i Sama’
  • 21.00-22.00: Joseph Capriati i Pete Tong
  • 22.00-23.00: Adam Beyer i Anada Engberg
  • 23.00-24.00: Charlotte de Witte

IMS Dalt Vila s’emmarca en un congrés en el qual en aquesta edició participen gairebé 120 experts relacionats amb la música electrònica. En aquesta ocasió, bona part de les ponències i panells discorren entorn de la crisi de salut mental en aquesta indústria, després de la defunció del famós discjòquei Avicii. D’aquesta forma, artistes, managers i experts del camp de la salut s’uniran per a buscar solucions i salvaguardar el futur de tots aquells que treballen en la música electrònica.

International Music Summit és un esdeveniment que persegueix la col·laboració, el desenvolupament i la creació musical del futur. Per a això, genera un ampli programa de seminaris, debats, classes magistrals i esdeveniments, al llarg de tres dies, i en el seu desenvolupament està involucrada bona part de la indústria de l’oci de l’illa. La plataforma que ho va posar en marxa va néixer en 2007, de la mà de figures i empresaris com Ben Turner, Pete Tong, Danny Whittle, Mark Netto o Simeon Friend.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *