23.06.2020

Madina Yabisa i el baluard de Sant Jaume també tornen

El Centre d’Interpretació Madina Yabisa i el baluard de Sant Jaume reobrin aquest 23 de juny al públic a partir de les 10 hores amb mesures de seguretat adaptades a la nova normalitat i després que s’hagin desinfectat les seves instal·lacions.

L’espai museístic de Marina Yabisa ofereix als seus visitants una imatge renovada, ja que s’ha aprofitat aquest temps per dur a terme algunes labors de manteniment i pintat de l’interior de l’edifici.

Per a una major seguretat, s’ha canviat la cortina que donava accés a la maqueta audiovisual del centre per un panell de fusta corredís. A l’habitació estarà de manera permanent un dels treballadors de les instal·lacions, que controlarà que l’aforament no superi les cinc persones i que s’encarregarà de prémer el botó per al funcionament de la maqueta. Una altra persona estarà en el taulell d’entrada al centre per rebre als turistes.

Així mateix, s’ha posat senyalització a l’entrada i la sortida del centre museístic, per a afavorir el recorregut de manera lineal que evita que els visitants hagin de creuar-se els uns amb els altres.

Quant al baluard de Sant Jaume, que a l’interior presenta elements de tecnologia militar dels segles XVI al XVIII, no es permetrà tocar cap dels elements.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *