05.12.2019

Les compres nadalenques en els comerços d’Eivissa ciutat tenen premi: joies d’Elisa Pomar i Enric Majoral

Un total de 43 botigues de la ciutat d’Eivissa, més cinc les parades del Mercat Vell i tres locals exteriors i 34 parades interiors del Mercat Nou, participaran en la campanya de promoció del petit comerç ‘Eivissa és una joia!’, que impulsa la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa conjuntament amb el Consell Insular. Aquesta campanya començarà el dia 9 de desembre de 2019 i acabarà el 5 de gener de 2020, i té com a objectiu animar als eivissencs i eivissenques a què facin les compres de Nadal en aquests establiments.

Enguany, commemorant també els 20 anys de la declaració d’Eivissa Patrimoni de la Humanitat per part de la UNESCO, s’ha convidat als joiers Elisa Pomar i Enric Majoral a dissenyar una peça exclusiva per a la campanya. Aquesta peça es podrà aconseguir fent compres a sis diferents negocis de la ciutat d’Eivissa adherits a aquesta campanya.

Els comerços adherits donaran un passaport amb sis caselles que hauran de segellar els establiments quan les compres superin els 20 euros. Cada establiment només podrà posar un segell a cada passaport. Una vegada el comprador tingui el passaport complet, podrà recollir la joia a la botiga de cadascun dels creadors, situades al barri de La Marina. Fins al dia 10 de gener de 2020, els passaports parells es podran recollir a la botiga d’Elisa Pomar i els imparells a la d’Enric Majoral. Cada joier ha fet 250 peces expressament per aquesta ocasió, però se’n faran més si s’esgoten. Enric Majoral ha dissenyat un braçalet inspirat en la posidònia i Elisa Pomar un anell inspirat en la joieria eivissenca.

Els establiments participants, a més de les parades del Mercat Nou i el Mercat Vell, són els següents: Catalina’s Shoes, Pop Up biza, Ibiza 45, Almacenes Tur, La Sirena, Aguamarina, Erotic & Chic, Gatzara, Conytel, Librería Sa Cultural, Danna’s, S’Hort Nou, Deportes Bonet, Km 0, Trofeos Cas Datilet, Peuets Outlet, Peuets, Iber Pell, Puericultura Daroca, Kebele, Princess Ibiza, Fashion Outlet Anima, Biosmell, Merceria Ibiza, Floristeria Es Detall, Multiopticas Doctor Marí, Doctor Marí Sunglasses, Comercial Textil Los Catalanes, Artesania Ebusitana, Llibrería Mediterránea, October Ibiza, Chic Events Shop, Pinturas Ca’n Verdera, Librería Verdera, Armería Balanzat, Aromes d’Eivissa, Perfumerías África, Boutique Varó, Especiate, Can Reyet, DKF Kids, Canada House i Tuss. A aquests 43 comerços s’hi han d’afegir les botigues de Pomar -Origins, Pomar Regals, Joieria Pomar, Elisa Pomar- i el comerç d’Enric Majoral.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *