18.11.2019

‘Laberint històric’, una experiència per a descobrir l’arquitectura de Dalt Vila destinada a famílies

La regidoria de Patrimoni de l’Ajuntament d’Eivissa, en col·laboració amb La Arquiteca, organitza dues excursions lúdiques, dirigides a públic adult i infantil, per tal de descobrir Dalt Vila i els seus espais arquitectònics.

Sota el títol ‘Laberint Històric, vens amb nosaltres a perdre’t per Dalt Vila?’, es passejarà per la història del Patrimoni Mundial, buscant traces de temps antic, i posant a prova les dots d’orientació dels participants. Les excursions recorreran els carrers i carrerons del barri de Dalt Vila descobrint racons que permetin conèixer noves històries d’aquest espai arquitectònic únic.

Es tracta d’un recorregut diferent, que trien els propis participants i que, de manera divertida i de la mà de l’arquitecta Silvia Sánchez, permetrà apropar aquest bé Patrimoni Mundial a les famílies i als infants.

Les excursions es realitzaran els dissabtes dia 23 de novembre i 7 de desembre. Les persones interessades han d’enviar un correu electrònic a laarquiteca@gmail.com o un whatsapp al 657 570 515. L’activitat és gratuïta.

El punt de trobada serà el Portal de ses Taules. Els participants hauran de dur l’aigua o el que necessitin per al recorregut. El recorregut pot tenir escales o zones de difícil accés per a cotxets i persones amb dificultats motrius.

 

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *