10.10.2022

La Fira d’Estocs a Eivissa celebrarà la seva novena edició el diumenge 16 d’octubre a la Plaça d’Antoni Albert i Nieto

16 d’octubre

La Fira d’Estocs a Eivissa celebrarà la novena edició el pròxim diumenge 16 d’octubre a la Plaça d’Antoni Albert i Nieto amb tallers, jocs infantils, actuacions musicals i una degustació de producte local. La jornada està organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa, el Consell d’Eivissa, Pimeef i l’Associació de comerciants del municipi i comptarà amb 25 estands on es podrà comprar des de roba infantil i calçat a productes ecològics o joieria. Entre els comerços participants es troben Ibiza 45; Peuets; Ibimoda; Blaus joieria; Bioesmell; Colorines; Pasitos; Tupperware o La Chica de Ayer.

L’horari de la fira s’estendrà de 10 a 19 hores. Des de les 10 a les 14 hores i a la tarda de 16 a 19 hores, els més petits podran gaudir de jocs i tallers infantils, i d’un castell inflable amb monitor.

La inauguració de la fira tindrà lloc a les 12 hores, i a les 13 hores hi ha prevista l’actuació musical del Duo DALID, de pop-rock nacional i internacional i música llatina.

La degustació gratuïta de producte local serà de 14 a 15.30 hores en la carpa de l’Ajuntament i anirà a càrrec de les pastisseries Can Bufí, Can Rey i de Torres Tallón, que oferirà dolços sense gluten.

A les 18 hores, hi haurà una mostra de dansa a càrrec de Ibiza Dance Academy amb la participació d’alumnat de totes les edats que faran un recorregut per diferents estils de ball.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *