20.11.2019

La ciutat acollirà en juliol la segona edició del curs intensiu ‘Ibiza Danza Platform’

En el marc de la passada edició de la World Travel Market, celebrada a Londres del 2 al 4 de novembre, va tenir lloc la presentació de la segona edició del curs intensiu ‘Ibiza Danza Platform’, amb una espectacular coreografia. Aquesta trobada de dansa urbana, que impulsa l’Estudio Capricornio, se celebrarà a Eivissa ciutat de l’1 al 5 de juliol de 2020 i comptarà amb un elenc de professors internacionals d’alt nivell i una gran diversitat d’estils de ball (hip hop, comercial, jazz-funk i fusió de contemporani).

La trobada, en el qual col·labora l’Ajuntament d’Eivissa, entre altres institucions, portarà a l’illa a estudiants de dansa de múltiples procedències per a formar-se amb els millors coreògrafs i professors del món del ball. Gaudiran d’una setmana plena de classes, però també d’activitats complementàries en les quals podran gaudir dels millors racons de l’illa, com les muralles de Dalt Vila, el port de la ciutat o el Parc Natural de Ses Salines.

La primera edició de ‘Ibiza Danza Platform’, celebrada el passat estiu, va comptar amb 110 inscrits. La pròxima convocatòria està igualment oberta a joves de totes les nacionalitats. Es recomana que el curs intensiu el realitzin alumnes d’a partir de 14 anys i s’ha organitzat també un programa de classes júnior per a menors de 15 anys. L’assistència als cursos pot realitzar-se de manera completa, però també accedir a classes soltes.

Les inscripcions es realitzen a través del portal en Internet de ‘Ibiza Danza Platform‘. L’organització ofereix als alumnes solucions d’allotjament i manutenció i el calendari d’activitats complementàries és opcional.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *