11.12.2019

Ja existeix un mapa amb tots els parcs infantils del municipi d’Eivissa

L’Ajuntament d’Eivissa ha publicat un mapa de parcs infantils on es poden trobar els 28 espais d’oci per a nens que hi ha en el municipi. Aquest mapa inclou fotografies dels diferents parcs i zones d’oci infantil, les direccions i els barris on estan situats. També inclou un mapa on es pot veure, d’un cop d’ull, la ubicació de cadascun dels parcs infantils. El mapa, del qual s’han imprès 1.000 exemplars, s’ha dissenyat en un format especial i desplegable.

Eivissa, com a ciutat Amiga de la Infància per Unicef, pretén continuar sent líder en l’atenció a la infància i adolescència, un treball transversal de tot l’Ajuntament on participen moltes regidories que atenen i donen servei als pares i mares, i també als nens.

S’ha fet una primera edició amb un total de 1.000 unitats, que han estat distribuïts entre les diferents dependències municipals, el SAC, la Biblioteca i també a la regidoria d’Educació, que s’encarregarà de fer-ho arribar a les escoles i a les famílies. També es repartiran en el departament de Turisme, ja que aquests parcs també són una alternativa d’oci per a totes les famílies que visiten la ciutat. En una segona edició d’aquest mapa, al pròxim any, s’actualitzaran els nous parcs infantils.

El pròxim cap de setmana ja estarà operatiu el nou parc infantil de sa Tarongeta, al carrer Jaume I, darrere de la Plaça des Parc, on s’ha dissenyat una gran sargantana de fusta. En 2020 també es renovaran els parcs infantils de Ca n’Escandell i Cas Serres.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *