15.07.2019

Ja està disponible el canal de natació de la zona de Puig des Molins

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa ha posat en marxa, per segon any, el canal de natació que es troba ubicat a la zona de Puig des Molins. El canal ha quedat instal·lat des de principis del mes de juliol i estarà obert fins al 31 d’octubre, moment en què es desmuntarà fins a la pròxima temporada.

L’objectiu d’aquesta instal·lació és donar resposta a la demanda, cada vegada major, dels esportistes que desitgen practicar la natació en aigües obertes i preparar-se millor per a esdeveniments esportius com a triatlons o curses de natació.

Es tracta d’un canal de 650 metres de llarg per 50 metres d’ample, el més extens de l’illa, i està delimitat amb boies blanques (cada 5 metres) i vermelles (cada 25 metres), de tal manera que els esportistes puguin controlar la distància que neden. A més, el canal compta amb dos punts d’accés, al costat dels quals s’ha instal·lat un cartell amb informació i recomanacions de seguretat.

Cal subratllar que és una zona no vigilada i que cal evitar nedar en cas d’onatge fort o moderat. Millor fer-ho acompanyat o acompanyada i comunicar a algú l’activitat prevista, hidratar-se i protegir-se del sol amb crema solar, utilitzar roba de bany de neoprè i portar una boia indicadora de la posició, respectar l’activitat altres usuaris i cuidar la flora i fauna de l’entorn, així com portar-se els residus que s’hagin generat.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *