25.04.2019

IV Concurs d’Arròs Mariner Peix Nostrum a Es Martell

El dissabte 4 de maig se celebra a la plaça d’Es Martell del port d’Eivissa el IV Concurs d’Arròs Mariner Peix Nostrum, on participen nombroses colles. L’esdeveniment coincideix amb una nova edició de ‘Feim Barri Feim Mar’ i les inscripcions ja estan obertes.

En aquest concurs els participants han de presentar una elaboració on les varietats que pesca la flota eivissenca, que han de comptar amb l’etiqueta de Peix Nostrum, que n’avala l’origen local, han de ser les protagonistes. Junt amb el popular cereal, present a moltes receptes tradicionals, en el que ja és una cita consolidada per a molts dels participants, que en cada edició han superat la dotzena de colles, amb més de 250 persones sumant totes les participants.

Tots els participants inscrits podran començar a preparar les seves receptes a partir de les 12 del migdia a l’espai reservat per a cada colla a la plaça des Martell.

El concurs, que organitza l’Ajuntament d’Eivissa, compta amb la col·laboració del Ports de Balears, Peix Nostrum, les confraries de pescadors d’Eivissa i de Sant Antoni, el Club Náutico Ibiza, Ibiza Magna i Sovren.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *