09.10.2017

Ibiza Light Festival

La segona edició de Ibiza Light Festival, que tindrà lloc els pròxims dies 13 i 14 d’octubre, comptarà amb 17 instal·lacions artístiques distribuïdes als barris de la Marina, Port d’Eivissa i Dalt Vila. En aquesta edició hi participen més d’una vintena de creadors locals i internacionals.

La regidora de Participació de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned i el Director Insular de Turisme, Vicent Torres, han presentat juntament amb els productors de l’Ibiza Light Festival, Ivan Domínguez, Pedro Comesaña i Toni Castelló. La segona edició d’aquest esdeveniment que tindrà lloc els pròxims dies 13 i 14 d’octubre als barris de la Marina, Port d’Eivissa i Dalt Vila.

IMG-7558

La regidora de Participació, Carmen Boned, ha afirmat que “es tracta d’un dels esdeveniments culturals, artístics i tecnològics més importants de l’illa d’Eivissa, que enguany incorpora nous escenaris i propostes”.

Ibiza Light Festival Portal Ses Taulas

Per al Director Insular de Turisme, Vicent Torres, l’Ibiza Light Festival és un esdeveniment que es promociona a les principals fires turístiques per tal que es converteixi en una novetat per a Eivissa encaminada en desestacionalitzar i convertir-se en un producte per al turisme familiar”.

Ibiza Light Festival agua

Per als promotors, un dels objectius que s’han fixat per aquesta segona edició és, a més de millorar la qualitat de les instal·lacions lumíniques, internacionalitzar l’esdeveniment. Per aquest motiu, a més de comptar amb artistes locals, enguany hi haurà presència d’artistes de Suïssa, França, Regne Unit i Itàlia entre d’altres. En total més d’una vintena d’artistes i col·laboradors formaran part dels esdeveniments i instal·lacions que es podran recórrer des del divendres dia 13 al dissabte dia 14 d’octubre a partir de les 20 hores.

Ibiza Light Festival incorpora enguany una vessant social amb la col·laboració de l’Associació de voluntaris Magna Pytiusa que participaran amb l’encesa d’espelmes al carrer de la Mare de Deu.

Per altra banda, també s’ha organitzat un concurs de fotografia a través d’Instagram que, sota el hashtag #concursoibizalightfestival premiarà la millor foto amb un quadre de l’artista Nika valorat en 1.300 euros. El festival seleccionarà les millors fotos i el públic votarà la guanyadora. Entre els participants es sortejaran cinc cinturons de llum.

Ibiza Light Festival instagram

Una de les instal·lacions més espectacular, serà el vídeo mapping que es projectarà sobre les murades d’Eivissa des del Portal de ses Taules on els artistes d’Improbable Films i Joe Crossley han col·laborat per tal de realitzar la història de la construcció de les murades. Es tracta d’una obra que es repetirà cada 30 minuts.

Per als promotors, l’Ibiza Light Festival és un esdeveniment artístic i cultural on la llum és la principal ferramenta de feina per als artistes que utilitzen els làsers, bombetes o vídeos i que utilitzen la llum des del element més bàsic com poder ser les espelmes fins a les més avançades tècniques amb videoprojectors làsers.

Triptico_Festival_Interior_2017_CAT(1)

 

 

 

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *