20.01.2020

FITUR 2020: Guanya nits d’estada i visites guiades amb la “Ruta de las Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España”

La ciutat d’Eivissa participa en el concurs “Ruta de las Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España” que, amb motiu de FITUR 2020, ha organitzat el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, en col·laboració amb Paradores de Turismo i el Museo Nacional Thyssen-Bornemisza.

Els participants poden guanyar nits d’estada en ciutats Patrimoni de la Humanitat i visites guiades a aquests centres històrics o a la col·lecció permanent del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza de Madrid. Poden aspirar a guanyar aquests premis tots aquells visitants de FITUR que ho desitgin, entre el 22 i el 26 de gener. Per a això, cal retirar un document-passaport de qualsevol dels taulells de les 15 ciutats del grup presents a la fira o a l’estand del Paradores. Aquest passaport conté la ubicació en pla de les 15 ciutats a FITUR i del Museo Nacional Thyssen-Bornemisza, i la fulla destinada a l’estampació dels segells identificatius de cada ciutat. Els participants hauran d’emplenar la citada fulla amb els segells de cadascuna d’elles.

Una vegada completades les 16 caselles amb els corresponents segells, el document-passaport haurà de ser dipositat a l’urna situada a l’estand de la ciutat d’Eivissa (Pavelló 9, illa d’Eivissa, estand 9C01), seu de la Presidència del Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, dins de l’horari general d’obertura dels estands que marqui l’organització de la fira. L’urna, que estarà tancada, s’obrirà el diumenge 26 de gener, a les 17 hores, per dos representants del grup que triaran a l’atzar als guanyadors. Els seus noms es donaran a conèixer en les xarxes socials del grup.

Descarrega el fullet del concurs

Descarrega l’agenda 2020 de les Ciutats Patrimoni

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *