27.11.2017

Festes de Nadal 2017

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor de Festes de l’Ajuntament d’Eivissa, Agustín Perea han presentat el programa de les festes de Nadal que enguany compta amb novetats com el nou enllumenat de la ciutat, nous mercadets i un seguit d’activitats culturals, esportives i infantils.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz ha destacat que “el programa d’actes de les festes de Nadal es un programa que s’ha treballat des de diferents regidories per tal de poder gaudir d’unes festes amb un bon grapat de activitats en les que no faltin la música, la cultura, les activitats infantils, les esportives i també les més tradicionals. Un programa que es centra en fer gaudir a la ciutadania i sobretot als més petits, del temps lliure que disposen durant les festes, de crear un vertader ambient nadalenc a la ciutat i de posar en marxa activitats a diversos punts del municipi.”
La inauguració de les festes de Nadal a la ciutat d’Eivissa tindrà lloc el proper dia 1 de desembre a les 18.30 hores a la plaça d’Antoni Albert i Nieto amb la il·luminació de l’arbre de Nadal, que fa 16 metres d’alçada, i com cada any a aquest acte, es comptarà amb l’actuació del Cor infantil de l’Escola de Música del Patronat Municipal.
Per a l’alcalde d’Eivissa, el moment de l’encesa de llums té una importància especial ja que “enguany l’enllumenat de la ciutat és nou, de moltíssima qualitat, més modern, segur, actual i adaptat a la nostra ciutat”.
Hi haurà enllumenat i motius nadalencs, a més dels principals carrers i avingudes de la ciutat d’Eivissa, a les tres rodones d’accés a la ciutat (ses Figueretes, Can Misses i entrada per Ignasi Wallis) i també al passeig de Vara de Rey, amb un arbre enllumenat de 12 metres d’alçada, i il·luminació a tot el passeig així com a la plaça del Parc.
Enguany s’ha realitzat un concurs públic per a l’enllumenat de Nadal de la ciutat d’Eivissa que ha estat guanyat per l’empresa Iluminaciones Ximénez, una empresa amb més de 50 anys d’experiència que són fabricants i instal·ladors de enllumenats tant icònics com els de Madrid, Barcelona, Londres o Nova York.
Una altra de les novetats són els nous mercadets de Nadal que estaran instal·lats a la plaça del Parc, amb unes casetes de fusta típiques d’altres mercadets internacionals, que quedaran totalment integrades a l’entorn de l’espai peatonal on s’instal·laran 10 parades. Al carrer peatonal de Pere de Portugal, s’instal·larà un segon mercadet de Nadal.
Amb la intenció de fer arribar l’ambient nadalenc a tota la ciutat, s’han previst activitats i música al carrer a diferents barris. Hi haurà grups d’Eivissa que faran que la ciutat tingui molt d’ambient. Grups com Rels, Quin Delibat o The Frigolos, Ivan Domènec i Joan Barbé, entre d’altres. Que es podran trobar diferents dies a distints emplaçaments de la ciutat.
El programa d‘actes de Nadal inclou activitats culturals, esportives, infantils i musicals.
Pel que fa a les activitats esportives, comencen el dia 1 de desembre amb els tres Dies de Trail Eivissa. Destaquen també la Copa de Natació que tindrà lloc el dissabte dia 2 de desembre a la piscina municipal de Can Misses amb un programa espectacular de proves de velocitat i la ruta de senderisme, que és una caminada popular a sa Talaia de Sant Josep el diumenge dia 3 de desembre.
La VIII edició de la Cursa de Patrimoni, el dissabte dia 9 de desembre; la ruta cicloturistica a es Codolar el diumenge dia 17 de desembre i la tradicional Pujada Atlètica a la Catedral, el dia 31 de desembre, en la que enguany, en el moment de la inscripció els esportistes hauran de presentar una joguina.
En el plànol cultural i musical hi ha moltes novetats al programa de Nadal. Les activitats dirigides al públic infantil es concentraran a la Biblioteca de Can Ventosa, la plaça d’Antoni Albert i Nieto, el passeig de vara de Rey i la plaça des Parc.
El pressupost total per a les festes de Nadal es de 256.000 euros.

Enllaç a: Info completa

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *