26.06.2020

Exposició a l’aire lliure en el barri de la Marina, amb 50 imatges del festival PhotoESPAÑA

Un total de 50 imatges formen part de l’exposició de fotografia a l’aire lliure de la XXIII edició del festival PhotoESPAÑA, que ja pot gaudir-se als carrers de la Marina. Aquestes fotografies de gran format romandran exposades en balcons del barri cedits per veïns i comerciants fins al 31 d’agost.

Des del consistori s’han repartit les lones impreses i el sistema per a poder penjar les imatges que componen aquesta exposició a l’aire lliure. Estan distribuïdes pels següents carrers: de Mar, Sa Creu, Antoni Palau, Ses Verdures, Garijo, d’Enmig, Lluís Tur i Palau, Manuel Sorà, Plaça de la Constitució, Mestre Joan Mayans, Sa Xeringa, Guillem de Montgrí, Josep Verdera, Plàcid Pereyra i Plaça de sa Riba.

Les fotografies de la mostra estan fetes per eivissencs i eivissenques que han participat en un festival que enguany ha estat marcat per la pandèmia i el confinament. Tots ells van aprofitar el tancament a les seves cases per a mostrar la vida des dels balcons, pujant fotografies a les xarxes socials sota l’etiqueta #PHEdesdemibalcón.

PhotoESPAÑA va fer una crida a nivell nacional i va aconseguir reunir més de 63.000 imatges. L’exposició s’ha inaugurat al mateix temps a les 50 ciutats que han participat en tot el país.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *