07.02.2017

“Enamora’t del petit comerç”

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral el Director Insular de Turisme, Vicent Torres i els representants de l’Associació Comerciants d’Eivissa Centre i de PIMEEF, han presentat aquest matí la campanya “Enamora’t del petit comerç” en la que hi participen prop d’un centenar d’establiments comercials de la ciutat.
S’han entregat unes 250 bandes que els establiments col·locaran als seus aparadors per identificar que formen part d’aquesta campanya. Els comerços disposaran d’unes butlletes que entregaran als seus compradors i que podran dipositar a una bústia a la botiga una vegada hagin fet la compra, per tal de participar en el sorteig de diversos premis.
Es sortejaran 11 premis entre els que destaquen, una nit amb sopar i esmorzar per a dues persones a l’Hotel Simbad, tres sopars degustació a per a dos persones als restaurants s’Ametller, Sa Brisa Gastro Bar i Ca n’Alfredo i diversos pacs de Erotic&Chic, Hierbas de Ibiza i cistelles de tes, cafès i espècies de “Especia-te” i de Fruits Secs Ibiza.
Tant la regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, com el Director Insular, Vicent Torres han animat a totes les persones que tinguin la intenció d’adquirir algun regal durant aquestes dades, que ho facin al petit comerç de la ciutat, “ es una manera de col·laborar en el manteniment del petit comerç i donar vida a la ciutat” ha dit Corral.

Enamorate del pequelo comercio 1El sorteig es realitzarà el proper dia 17 de febrer a les 12 hores a la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *