12.08.2020

El Festival Eivissa Jazz se celebra del 3 al 5 de setembre en el baluard de Santa Llúcia

El Festival Eivissa Jazz tindrà lloc del 3 al 5 de setembre, en el baluard de Santa Llúcia, en una edició que no serà com les habituals a causa de les mesures de prevenció sanitària. “Hem pensat que és un festival que ha de prosseguir amb el seu recorregut amb algunes limitacions. No seran cinc dies com les últimes edicions, sinó cinc concerts distribuïts en tres dies. Tenim un programa del qual estem molt satisfets i comptarem amb músics de primera línia”, ha explicat el regidor de Cultura, Pep Tur.

Aquesta edició d’Eivissa Jazz torna a comptar amb el suport de Ràdio 3 a través del programa Discópolis conduït per José Miguel López, i del canal de ràdio i televisió autonòmic Ib3.

Programa Festival Eivissa Jazz 2020

· Dijous 3 de setembre: 21.30 hores Ernesto Aurignac Ensemble- Plutón
· Divendres 4 de setembre: 21.30 hores Pere Bujosa Trio, 22.30 hores Eivissa Jazz Experience Quintet
· Dissabte 5 de setembre: 21.30 hores Big Band Ciutat d’Eivissa, 22.30 hores Chris Kase Quartet

Als pròxims dies s’anunciarà la posada a la venda de les entrades que es podran adquirir a través de web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es i a l’espai cultural de Can Ventosa.

Les persones que es vulguin desplaçar en autobús fins a Dalt Vila, Línia 45, aquest serà gratuït presentant l’entrada al festival Eivissa Jazz els dies 3,4 i 5 de setembre. Els residents a l’illa de Formentera podran gaudir d’un descompte del 35% als bitllets que adquireixin a la naviliera Mediterrània Pitiüsa pel seu desplaçament al Festival Eivissa Jazz presentant les entrades al festival.

 

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *