08.11.2016

Eivissa en la World Travel Market

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz i la regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, Glòria Corral, han assistit a la primera jornada de la Fira Internacional de Turisme de Londres (WTM) donant a conèixer les activitats i l’oferta turística del municipi fora de temporada al mercat britànic.

A l’estand d’Eivissa, que coordina el Consell Insular, s’ha rebut aquest matí la visita de la presidenta del Govern Balear, Francina Armengol i el vicepresident del Govern Balear, Biel Barceló.

Durant la jornada s’han celebrat varies reunions amb touroperadors, empresaris, responsables de publicacions especialitzades i bloggers que s’han mostrat interessants per l’oferta patrimonial i cultural del municipi durant els mesos de temporada baixa.

wtm-el-alcalde-y-gloria-corralTambé s’ha mantingut un contacte informal amb la Secretaria d’Estat de Turisme, Isabel Borrego, que ha confirmat que en breu es donaran a conèixer noticies de l’estat del Parador d’Eivissa.

isabel-borrego-en-la-wtmL’Ajuntament d’Eivissa treballa amb l’objectiu de promocionar la ciutat durant els mesos de temporada baixa, donant a conèixer la amplia oferta patrimonial, cultural i gastronòmica del municipi que es manté oberta durant tot l’any.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *