27.07.2020

Eivissa celebra les Festes de la Terra més solidàries, donant suport a la cultura local

Ja s’ha presentat el programa de les Festes de la Terra 2020 que enguany s’ha adaptat a les mesures sanitàries i de prevenció que es requereixen en aquest moment i a més té un important component solidari i de suport a la cultura local.

31 de juliol

El programa de Festes de la Terra s’inicia el 31 de juliol, a les 22 hores, al baluard de Santa Llúcia, amb el discurs inaugural a càrrec de l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i posteriorment tendrà lloc el concert inaugural de la banda de Música d’Eivissa amb un pianista de renom com és Andreu Riera, qui ha resultat guanyador d’importants premis com el Infanta Cristina (Madrid), l’Internacional Jacinto Guerrero (Madrid), l’Internacional Frederic Mompou ( Barcelona) o el Premi Bärenreiter de l’Internacional Mozart (Salzburg).

1 d’agost

A les 20 hores es retransmetrà a través de les xarxes socials de l’Ajuntament el primer dels vídeos d’Eivissa baila Salsa amb una masterclass amb els ballarins i ballarines internacionals i professors i professores de ball Lucía Medina, Silvia Guerrero, Luís Muñíz, Alejandro Valenzuela, Julen Bautista, Daniel Naccarato i Jamina Melendo, amb el discjòquei Leo Spina. El segon vídeo s’emetrà el dia 3 d’agost.

2 d’agost

A les 19 hores, al passeig de s’Alamera, tendrà lloc la Trobada d’Artesans i Oficis d’Eivissa.

5 d’agost

A les 19 hores, missa de Santa Maria amb el Cor Ciutat d’Eivissa a la Catedral d’Eivissa.
Posteriorment, a les 21 hores al baluard de Santa Llúcia, tendrà lloc l’acte oficial de lliurament de les Medalles d’Or de la Ciutat d’Eivissa. Un dels moments més emotius del programa de les festes d’enguany serà l’entrega de la Medalla d’Or Ciutat d’Eivissa a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera. Un reconeixement, que des de totes les forces polítiques s’atorga a la tasca que han realitzat per combatre la COVID-19.

Posteriorment a l’acte de lliurament començarà el concert d’Ivan Domènech que presenta el seu nou disc «15 años a dúos», acompanyat de la banda amb Joan Barbé, Jano Blanco, Fernando Hormigo i Rolfi Calahorrano i, amb la col·laboració dels artistes Chris Martos, Joaquín Garli i David Serra. La recaptació de la venda de discs anirà destinada a la investigació de la cura pel Hunter.

6 d’agost

A les 22 hores, al Baluard de Santa Llúcia, l’artista Miguel Barranco oferirà ‘Renacer flamenco’, un espectacle de música i ball flamenc que estarà acompanyat d’artistes locals com Ana Cabello, Tania Martínez, Miranda Herrera, Celia Guardiola, Cristian Martínez, Leilah Broukim, Giselle Miramon, Nieves Portas, Ismael Rodriguez, Desiré Paredes, Ramses Puente i Juanjo Fermandez.

7 d’agost

A les 21 hores, al baluard de Santa Llúcia serà el moment del pregó de l’Associació Vuit d’Agost i posteriorment tendrà lloc l’obra de teatre Sa Vidriola, a càrrec del Grup de Teatre es Cubells.

8 d’Agost

A les 11,00 missa solemne a la Catedral d’Eivissa y a les 12,30 hores, homenatge a Guillem de Montgrí i discurs institucional al mirador de la Plaça d’Espanya.

Tots els esdeveniments al baluard de Santa Llúcia tenen aforament limitat. També es podran seguir en streaming a través de les xarxes socials de l’Ajuntament d’Eivissa. Les entrades són gratuïtes i es podran aconseguir a www.eivissa.es a partir del 28 de juliol.

Per altra banda, als esdeveniments i concerts que tindran lloc al programa de Festes de la Terra es farà recollida de productes de primera necessitat per al Banc d’Aliments de Càritas i Creu Roja. En referència a quins són els productes prioritaris que les entitats necessiten per a la distribució de productes de primera necessitat són aliments: llet, tonyina, fruita i verdura en conserva; pasta, arròs, llegum en conserva, salsa de tomàquet i fuet. Higiene personal: gel de dutxa; pasta de dents; xampú; raspall de dents, maquinetes d’afaitar masculines i femenines.

Programa Festes de la Terra 2020

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *