09.09.2020

Eivissa celebra la tercera edició de la Nit del Patrimoni

L’alcalde d’Eivissa i president del Grupo Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, Rafa Ruiz, acompanyat del regidor de Cultura, Pep Tur i la coreògrafa, Paula Quintana, han presentat aquest matí la tercera edició de la Nit del Patrimoni que tindrà lloc el pròxim dissabte 12 de setembre, a les 15 ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya de manera simultània.

El programa de La Nit del Patrimoni a Eivissa està estructurat en tres seccions: Escena Patrimoni, Obert Patrimoni i Viu Patrimoni.

• Escena Patrimoni: A les 22 hores al baluard de Santa Llúcia es comptarà amb la interpretació de Paula Quintana en ‘La Carne’, en una actuació en la que es combina la dansa, el text, la llum i la música electrònica. Les entrades es podran reservar a la web de l’Ajuntament d’Eivissa www.eivissa.es a partir de demà dijous 10 de setembre.

• Obert Patrimoni: Diferents espais patrimonials estaran oberts de 20.00 a 24.00 hores. Els espais oberts són el Museu d’Art Contemporani, os es faran visites guiades; el centre d’Interpretació de Madina Yabisa, l’Arxiu Històric d’Eivissa i Formentera, on s’organitzaran també visites guiades a les vuit, nou i deu i que comptarà amb una exposició de documentació que inclourà fons de l’arxiu referents a altres pandèmies de la història a l’illa, com la pesta de 1652 o la grip espanyola de 1918; el claustre, on es projectaran diversos curtmetratges relacionats amb la dansa i el continent africà sota el títol ‘Ella, poema’; i Refectori de l’Ajuntament d’Eivissa i la Catedral d’Eivissa i l’Església del Convent, en col·laboració amb el Bisbat d’Eivissa. Les visites guiades s’hauran de fer amb grups de màxim 10 persones. Les inscripcions s’han de fer a l’oficina d’Informació Turística de la Curia.

• Viu Patrimoni: Hi ha previstes tres visites guiades per Dalt Vila. Seran a les 19, 20 i 21 hores i les sortides seran des del Portal de ses Taules des d’on es farà un recorregut pels carrers de Dalt Vila. Cada grup podrà ser de nou persones i les inscripcions, gratuïtes, es poden fer a l’oficina de Turisme de la Cúria.

A més, l’actuació d’Escena Patrimoni al baluard de Santa Llúcia es podrà gaudir via streaming a les 22 hores a través de la pàgina del Grupo de Ciudades dedicada a la Nit del Patrimoni.

Enguany, com no pot ser d’altra manera, totes les ciutats seguiran els protocols sanitaris marcats per les autoritats sanitàries. Les quinze ciutats on es celebrarà la Nit del Patrimoni són: Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de La Laguna, Santiago de Compostel·la, Tarragona, Toledo i Úbeda.

DESCARREGA EL PROGRAMA

Una resposta a “Eivissa celebra la tercera edició de la Nit del Patrimoni”

  1. BUENOS DIAS,SOY DEL PAIS VASCO POR LO QUE NO HABLO CATALAN, DESEARIA ACUDIR A ESTA CITA Y RESERVAR UNA ENTRADA PARA ESTA ACUTUACION EL SABADO 12 DE SEPTIEMBRE, ADEMAS DE INFORMARME DE DONDE SON LAS VISITAS GUIADAS A LA CIUDAD Y CUANDO. MUCHAS GRACIAS POR VUESTRA ATENCION. SALUDOS

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *