17.07.2020

Eivissa celebra el Dia del Llibre el 23 de juliol amb una fira al passeig de Vara de Rey

El passeig de Vara de Rey acull el 23 de juliol la celebració del Dia del Llibre amb 25  parades i descomptes del 10% a tots els llibres, després que l’Estat d’Alarma a causa de la COVID-19 impedís la celebració de la Diada de Sant Jordi el 23 d’abril.

Baix el lema ‘Llibres al carrer’, llibreries, editorials i nombroses entitats de l’illa se sumaran a aquesta festa a s’Alamera entre les 18 h i les 23 h. A més, durant tota la tarda hi haurà signatura de novetats per part dels seus autors.

En aquesta ocasió, i per evitar aglomeració en la situació actual, l’Ajuntament d’Eivissa no organitzarà activitats complementàries com ball pagès, contacontes o concerts, que es duen a terme normalment en aquesta celebració.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha destacat la importància de la celebració d’aquest dia del llibre en “un any estrany en aquests temps de pandèmia que no ens van permetre que es pogués celebrar el dia de Sant Jordi amb normalitat”. Per això, ha assenyalat, “ens hem unit a la celebració d’aquest dia el 23 de juliol que se celebrarà en l’àmbit dels països catalans, i li volem donar el reconeixement i rellevància que tenen les lletres en la nostra societat”.  El regidor ha recordat a més que la fira comptarà amb totes les mesures de seguretat i els protocols establerts per Sanitat.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *