25.11.2019

Eivissa acull la V Trobada Europea d’Associacions del Patrimoni Mundial

Eivissa ciutat acull els propers 26 i 27 de novembre la V Trobada Europea d’Associacions del Patrimoni Mundial. L’esdeveniment, que organitza el Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa i el suport del Ministerio de Cultura y Deporte, se celebrarà en la seu pitiusa de la Universitat de les Illes Balears, antiga Comandància Militar, al peu de les muralles.

El principal objectiu d’aquesta trobada, en el qual participaran més de 80 experts i gestors d’associacions de tota Europa, és impulsar una gestió sostenible del Patrimoni Mundial europeu, mitjançant un enfocament econòmic, social i mediambiental del Turisme. Es pretén, per tant, compartir i intercanviar exemples de bones pràctiques implementades per les diferents xarxes europees, identificar desafiaments i oportunitats i aconseguir conclusions que serveixin de guia per als qui gestionen ciutats i llocs Patrimoni Mundial cap a un turisme més sostenible.

El Grupo de Ciudades Patrimonio de la Humanidad de España, la presidència de la qual ostenta actualment l’alcalde d’Eivissa, és una associació sense ànim de lucre, creada l’any 1993, amb l’objectiu d’actuar de manera conjunta en la defensa i la promoció cultural i turística del patrimoni de les 15 ciutats que el componen, els centres històrics de les quals han estat reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni Mundial. Ho integren Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Eivissa, Mèrida, Salamanca, Sant Cristóbal de la Llacuna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda.

Descàrrega el programa de l’esdeveniment

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *