14.01.2020

Descobreix Dalt Vila amb les rutes a peu que organitza Madina Yabisa

Des d’aquest dissabte 18 de gener i fins al dissabte 16 de maig, el Centre d’Interpretació Madina Yabisa organitza una sèrie de rutes a peu per descobrir els valors històrics, culturals i patrimonials de Dalt Vila i el seu entorn. Aquests itineraris són gratuïts, es desenvoluparan durant els caps de setmana i tindran una periodicitat de dues sortides al mes.

El primer d’aquests itineraris se celebrarà els dies dissabte 18 i diumenge 26 de gener, i té com a títol ‘La ciutat a l’antiguitat’. En aquest passeig es mostraran les restes arqueològiques conservades a Dalt Vila que ens permeten conèixer l’origen i l’extensió de la ciutat a l’antiguitat. S’explicarà la importància arqueològica del jaciment del carrer de Santa Maria, es visitaran els vestigis de la ciutat fenicio-púnica que es conserven a l’edifici del Museu d’Art Contemporani i descobrirem altres vestigis al peu de la muralla renaixentista.

El punt de trobada és la Plaça de la Catedral, el recorregut finalitzarà a la plaça des Parc i tindrà una durada aproximada de dues hores i mitja. Tots els interessats es poden inscriure escrivint al mail madinayabisa@eivissa.es, o cridant al Centre d’Interpretació Madina Yabisa (tlf. 971 392 390) de dimarts a diumenge, de 10 a 14 hores.

A partir del mes de febrer, s’efectuaran també els següents itineraris:

· ‘Els carrers de Dalt Vila’ (diumenge 9 i dissabte 22 de febrer).
· ‘Els baluards de la muralla renaixentista i la seua restauració’ (diumenge 8 i dissabte 21 de març)
· ‘Paisatges des de Dalt Vila: skyline’ (diumenge 5 i dissabte 18 d’abril)
· ‘Els escuts de Dalt Vila’ (diumenge 3 i dissabte 16 de maig).

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *