16.01.2020

Comença una nova edició de Patrimoni Gastronòmic

Del 17 de gener al 29 de març Eivissa capital celebra la novena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l’Ajuntament d’Eivissa que tenen com a objectiu oferir una sèrie de menús d’alta qualitat i a bon preu, inspirats en la cultura culinària de països i ciutats declarats Patrimoni Mundial per la UNESCO. Enguany participen un total d’onze restaurants de la ciutat, amb menús temàtics a un preu de 20 euros (beguda no inclosa).

Hi participen els restaurants Ca n’Alfredo, La Cava, Ebusus CbbC Restaurant, El Hotel Pacha, Sa Nansa, IT Ibiza, Casa Maca, Bambú Viet Food, Can Moreta, Es Mercat i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos. Eivissa ha inspirat els menús temàtics de cinc d’ells (Ca n’Alfredo, Es Mercat, It Ibiza, Sa Nansa i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos), Bambú Viet food es decanta per la cuina vietnamita, Casa Maca per la gastronomia peruana i Can Moreta per l’illa de Mallorca, mentre que Ebusus CbbC Restaurant fa un homenatge a la cuina de la ciutat de Córdoba i El Hotel Pacha a la de la ciutat de Mèxic D.F.

Al marge d’aquests menús es realitzaran també tallers de cuina per a professionals i públic en general durant els mesos de febrer i març, i que seran impartits per Marga Orell i Marina Ribas. Així, Marina Ribas oferirà un taller sobre superaliments autòctons el dia 8 de febrer, i un altre sobre menú saludable de kilòmetre zero el 7 de març. Per la seua part, Marga Orell oferirà el 22 de febrer un menú familiar de Carnaval per a pares i fills amb plats festius, mentre que el 28 de març el taller serà sobre plats tradicionals de Setmana Santa.

Els cursos tindran un cost de 10 euros per alumnes, i en el taller familiar del dia 22 de febrer els menors tenen assistència gratuïta. Els cursos es realitzaran a Es Graner de Can Coves -c/ es Fusters, nº6, Polígon Montecristo-. Tots els interessats es poden inscriure a través de l’adreça de correu electrònic informacioturistica@eivissa.es.

Patrimoni Gastronòmic és un certamen organitzat des de la regidoria de Comerç i Turisme d’Eivissa amb la participació del Consell d’Eivissa, la Pimeef i Sabors d’Eivissa.

Descarrega’t el fullet de Patrimoni Gastronòmic

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *