07.08.2020

Comença el Bloop International Proactive Art Festival amb una obra d’Octavi Serra

La dècima edició del Bloop Festival ja ha començat amb la instal·lació d’una obra de l’artista Octavi Serra en el Parc de la Pau. El Bloop Festival tracta enguany la temàtica de La Memòria i aquesta primera obra exposada ens fa pensar en “quin és el cost de la llibertat davant altres temes com són la salut”, ha destacat Matteo Amadio, director del festival. La resta d’obres s’aniran presentant en funció de l’arribada dels artistes participants a l’illa d’Eivissa.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha volgut donar les gràcies als organitzadors del festival, BiokipLab i el propi Amadio, “pel seu compromís d’engegar el festival enguany, just en un moment amb moltes dificultats logístiques degut a la pandèmia i en un any en que es celebra el desè aniversari del festival que no podem celebrar tal i com ens hagués agradat amb tota la importància que se li ha de donar a una cita artística que enguany compleix deu anys”.

Per altra banda, “enguany serà un festival molt diferent als que he viscut altres anys ja que no hi haurà un calendari específic, per la qual cosa s’aniran anunciant les activitats així com es vagin produint. Es tracta d’una fita important, que són deu anys i ara mateix es tracta de gaudir d’aquesta cita. És art urbà, proactiu, art per a tothom i gratuït i és un art que ens fa pensar”, ha apuntat Pep Tur.

Per la seva banda, el director insular de Cultura, Miquel Costa, ha destacat el compromís de les institucions amb aquest festival donat el seu interès cultural, artístic i turístic per a la ciutat.

Finalment, Matteo Amadio ha celebrat el fet d’arribar a poder celebrar deu anys d’un festival d’art i cultura on cap ciutadà ha tingut que pagar per poder gaudir de l’art urbà amb tallers, exhibicions i activitats que s’han celebrat a l’illa d’Eivissa.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *