30.08.2017

Campanya de conscienciació ‘Una platja per a tothom’

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García i Marcos Chércoles, coordinador del servei de socorrisme Proactiva, han presentat la campanya de conscienciació ‘Una platja per a tothom’ que tindrà lloc durant el cap de setmana, a les tres platges del municipi d’Eivissa.
La quarta edició de la campanya “Una platja per a tothom” ofereix, a partir del divendres dia 1 de setembre, activitats de conscienciació per als més petits amb tallers mediambientals i activitats esportives per a totes les edats així com tallers de prevenció i mesures de seguretat a les platges.
Per a la regidora de Medi Ambient, Montse García, la conscienciació sobre el reciclatge de residus a les platges i les mesures de protecció, amb els tallers de reanimació cardiopulmonar i la pràctica de socorrista per un dia, fan que les platges del municipi siguin espais més amables i segurs per a tots els usuaris. “És important conscienciar des de ben petits que la platja és un lloc per a tothom i que sempre s’ha de respectar el medi ambient i mantenir mesures de precaució. Per aquest motiu, tant els socorristes de Proactiva com els voluntaris de Protecció Civil d’Eivissa duran a terme activitats dirigides a tots els usuaris”.
El divendres dia 1 de setembre, l’activitat tindrà lloc a la platja de’n Bossa amb tallers mediambientals, taller de socorrista per un dia, en el que els socorristes ensenyen mesures de seguretat a la platja i un taller de recuperació cardiopulmonar (RCP) a càrrec de Protecció Civil.
El dissabte dia 2 de setembre ‘Una platja per a tothom’ es trasllada a Talamanca amb tallers mediambientals, el taller socorrista per un dia, el taller de RCP, una exposició del Museu de la Mar i, per primera vegada, un curs d’iniciació de vela que ofereix el Club Nàutic d’Eivissa i l’escola municipal de vela.
Diumenge dia 3 de setembre, les activitats conclouran a la platja de ses Figueteres amb un torneig de futbol, aquagym per a la gent gran i un partit de waterpolo que oferirà el Club natació Eivissa i el Club de Waterpolo de Sant Josep.
Les activitats a les platges tindran lloc entre les 11 i les 18.30 hores i són gratuïtes.
A més, durant tot el cap de setmana, s’escenificarà una campanya de conscienciació amb la necessitat de mantenir les platges netes amb la instal·lació de pipes i llosques gegants, per tal de fer una crida d’atenció a tots els usuaris.
La regidora ha agraït la implicació de totes les associacions, entitats i empreses que col·laboren en aquesta iniciativa mediambiental.

IMG_6669

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *