19.02.2020

Arriba el Festival Internacional Jazz Point Eivissa

La ciutat d’Eivissa celebra la primera edició del Festival Internacional Jazz Point Ibiza del 6 al 8 de març de 2020. Aquest certamen aspira a convertir-se en una de les cites imprescindibles de l’hivern al nostre país, compta amb la participació de músics de gran prestigi i es desenvolupa a diferents escenaris d’Eivissa ciutat.

El certamen comença el divendres, 6 de març, a Heart Ibiza, amb l’actuació de dues grans bandes de jazz. En primer lloc sortirà a l’escenari Muriel Grossmann Quintet. La formació que lidera la saxofonista establerta a Eivissa estarà acompanyada d’un gegant del baix: el gran Joe Sanders. A continuació, serà el torn de Rick Margitza Quartet. El saxofonista nord-americà tocarà al costat de Trevor Coleman al teclat, novament Joe Sanders al baix, el bateria de Nova York Nasheet Waits i dos convidats especials: el trompetista internacional Alex Sipiagin i el saxofonista Javier Vercher. La festa continuarà amb una jam session de tots els artistes convidats i tancarà el dj Ric Jazzbo amb una sessió de Soul, Jazz & Funk. El preu de l’entrada és de 20 euros i l’horari, de 21 a 4 hores.

El dissabte, 7 de març, els concerts tindran lloc al Teatro Ibiza, de 20,30 a 23,30 hores. Començarà Pere Navarro Quintet, banda del prestigiós trompetista eivissenc, que tindrà com a artista convidat a Joel Ross al vibràfon. Ross continuarà actuant amb la següent formació, Juri Pukl Quartet. Al conegut saxofonista i compositor també li acompanyaran Joe Sanders, Nasheet Waits i Javier Vercher. El preu de l’entrada és de 15 euros.

El certamen acaba el diumenge, 8 de març, amb una actuació gratuïta a càrrec de l’escola del Patronat Municipal de Música, acompanyat per dues de les estrelles del festival: el multinstrumentista neozelandès Trevor Coleman, que tocarà la trompeta, i el saxofonista valencià Javier Vercher. De 12 a 13 h.

El programa del festival també inclou la possibilitat de participar en sis classes magistrals que es desenvoluparan el dissabte, 7 de març, a Can Ventosa, de 12 a 13,30 hores. Seran de trompeta amb Alex Sipiagin, saxofon amb Javier Vercher i Juri Pukl, piano i música de banda sonora amb Trevor Coleman, contrabaix amb Joe Sanders, bateria amb Nasheet Waits i vibràfon amb Joel Ross. El preu de cada màster class és de 25 euros (15 euros per a estudiants).

El Jazz Point Ibiza està organitzat per Ibiza Music Agency, Muriel Grossmann i l’agència de Nova York J. Chriss & Co. Compta amb finançament del Consell Insular d’Eivissa i la col·laboració de l’Ajuntament d’Eivissa. De manera anticipada pot adquirir-se un abonament per a les dues nits de concerts per 30 euros. Les entrades poden comprar-se aquí.

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *