29.09.2020

Àgora marina virtual ‘Viu la Posidònia’: el naixement de les tortugues a Eivissa

Et vas perdre l’àgora virtual sobre el naixement de les tortugues a Eivissa?

L’Ajuntament d’Eivissa organitza la xerrada sobre el naixement de les tortugues a Eivissa,  dins del programa ‘Viu la Posidònia’a través de districte 07800, en la que hi participen el regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Jordi Salewski i Agnès Vidal, educadora ambiental del GEN-GOB.

Agnès Vidal, que a més va ser la coordinadora de l’equip de 131 voluntaris i voluntàries que han participat en l’operatiu de 24 hores per a custodiar els ous de tortuga des del 24 de juliol fins al 13 de setembre, esta acompanyada d’alguns dels voluntaris, Xavier Mas i Ana Villanueva, que explican la seva experiència.

La conferència, sota el títol ‘La vida amenaçada, el naixement de les tortugues a Eivissa’, tracta temes com perquè van venir les tortugues a Eivissa, com va ser la posada a Cala Nova i a Eivissa i com es va organitzar la custòdia dels ous a Es Cavallet i en què van consistir els cursos de formació del voluntariat per a poder formar part del procés. Altres temes que es tractaran són les diferents amenaces a les quals s’enfronten les tortugues pe canvi climàtic.

Comparteix l’emoció:

El webinari està obert a tota mena de públic així com a la comunitat educativa. Aquesta trobada virtual interactiva té continuïtat pedagògica amb el Kahoot sobre les tortugues d’Eivissa que es posa a la disposició dels participants i de les escoles.

Kahoot és una plataforma gratuïta, amb qüestionaris i concursos per a reforçar l’aprenentatge. Una eina educativa per a treballar a l’aula o a casa, amb la qual es pot gaudir aprenent sobre la reproducció de les tortugues marines; la protecció dels ecosistemes marins amb la Posidònia com a eix central i també es pot conèixer com afecta la problemàtica de la contaminació per plàstics a la Mediterrània.

Accedeix: Kahoot sobre les tortugues d’Eivissa

Àgora marina virtual ‘Viu la Posidònia’!
Des de casa, des del teu ordinador, mòbil o tauleta, connecta’t:
Webminar: Districte 07800
Accedeix a l’aula virtual de manera senzilla

https://eivissa.es/innovacio/es/campus-es/

Comptem amb tu!
Suma’t a la protecció de la Posidònia i de les tortugues!

El webinari s’emmarca en el conjunt d’activitats del programa Viu la Posidònia que inclou gastronomia, activitats en la naturalesa i on també es dóna visibilitat a la Posidònia com a inspiració per a artistes com Elisa Pomar o Enric Majoral.

Participa en els concursos ‘Viu la Posidònia 2020’ i guanya premis, com samarretes i màscares del programa ‘Viu la Posidònia’; places en les activitats de caiac, paddle surf o busseig i menjars o sopars per a 2 persones en els restaurants que participen en el programa ‘Viu la Posidònia’.

Més informacióhttps://turismo.eivissa.es/campana-viu-la-posidonia
#ViulaPosidònia #VivelaPosidonia

 

Deixa un comentari

La teva adreça correu electrònic no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *